Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
çok şükür bir haftadır flatımda palanın gazabına uğramadım ama inanın bu kadarını bende beklemiyordum.kazalı dostlara geçmiş olsun der kullandığımız sistemleri saatliğin altına düşürmiyelim her iki yön içinde.
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
yükseliş ve düşüş hedeflerini verelim haftalık
tutmazsa para yok, ama yön söylemekte yok
düşerse de yazılıydı , yükselirse de yazılıydı deriz hedefler.
önemli olan Hedef ? numaralarını iyi belirleyebilmek.
Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
Arkadaşlar
dikkatımı çeken bir durumu paylaşayım
belki başka arkadaşlarında dikkatını çekmiştir.
2007 10. ayda usd bazlı olarak aynı şimdiki duruma benzeyen durum oluşmuş
aylıkta 88050 üst hedef rakamıydı.şimdi aşağıda bu rakamı ve daha aşağıda 85850 rakamlarını izliyorum.bu arada sayın karınca geçen ayın karını vermenize üzüldüm.tüm arkadaşlara haddim olmayarak şunu söylemek isterim ki aşağıya veya yukarıya kendi stratejinize göre tespit ettiğiniz rakamlarda satmaktan veya almaktan bir an bile tereddüt etmeyin.
bu ne ya.............beerbull başka alemde sanırım..................
Boğa"ya Bira verince böyle oluyormuş Gemici abi. feleğimiz şaştı :(
çok kötü ters köşe etti.
Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
haftalık hedefin % 100 ü 1 günde yapılır mı? hedef 6
Vobun 2009 ve 2010 yıllarında Haftalık bazda fiyat hareketleri grafiği,
ezber bozdurmazlar inşallah.
1 günde 3300 puan
bugün endeks 30 vadelide ne kadar shotr ky varsa pala yüksek çoğunluğunu temizlemiş olmalıki asp de çok ciddi düşüş olmuş.aynı şekilde vadeli dolara bakığımdada ne kadar long ky varsa patlatmışki asp de oradada ciddi poz kapatılmış.doların daha aşağıya gelememeside buna işaret gibi duruyor.sanırım yarın son yoklamadan sonra yüksek bir ihtimalle endeks aşağı dolar ise yukarı yönelmesi gerekir.iki yatırm aracıda çook aşırı bölgelerde gezmeside bende ayrı bir kanaat oluşturmaktadır.
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum