taka Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
ben shortları çıkarmadım, çok acayip bir oyun var, bir günde bu kadar artmamalıydı bence....mutimar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterburalardan KISA denemek istiyorum ama elim titriyor fikret abi .......
Yorum
-
tepe avcılığı yapmak bir ara sonumu getirmişti vob'da.mutimar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterburalardan KISA denemek istiyorum ama elim titriyor fikret abi .......
cuma günü tepe burasıdır muhtemelen diyenler bugün battı. evet resmen battı.
tamam bunun dönüşü çok ama çok acı olacak. ama benim palaya verecek param yok. ne halt çevirmek istiyorsa çevirsin. mutimarım bu satırlar sana. ders al bunlardan. yaşanmış dersler var. sen de bedel ödeme. haaa yarın 2000 puan düşer. bırak canı cehenneme. 2000 puan da onların olsun.daha yetmezse 5000 puan onların olsun.
not: işin komiği azılı boğa fiko abi bugün shortçuydu. bu bile pala'nın ne kadar acımasız ve dost tanımadığının göstergesi.
Yorum
-
Bence bu oyunun amacı bariz shortçu katliamıydı...Bütün hedefler tek tek ve düzeltmesiz kırıldı.FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterben shortları çıkarmadım, çok acayip bir oyun var, bir günde bu kadar artmamalıydı bence....
Ortada bir haber mi var? Hayır...
Dünya borsaları mı coştu?Hayır...
Hani spekülatif hisseler bir noktadan sonra direncini aşınca fişeklerler ya. O misal verdiler imkb'ye coşkuyu.
Çok akıllıca plan yapmış amcalar...maşallah. Topla 3-5 banka kağıdını. Vur aşağı vur yukarı. Milleti VOB'da ye bitir. Hızlı ve kesin çözüm
Yarın margin callar hayır ola...Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
bu kadar hızlı çıkmasu sankı dönüş zamanının çok çook az süre kalığı olara mı algılamamız lazım acaba.... ayrıca bu karar cıktı aMa dolar da tık yok sabahkı sevıyelerde kaldı ... DİKKAT DİKKAT DİKKAT !!!!!!!!
VOLVO Abim tavsiyelerin için çok sagol........Tırsık VOB'cu...
Yorum
-
Asıl sen ne yaptın?yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterNe yapmışsız arkadaşlar
3. stopu yaptın mı?
bu arada:
spot 88098
vob 30 88925
Benim senaryom şudur ki: Pala amca piyasaya panik havasını bastı ve seans sonuna doğru pozisyon kapayanlardan dolayı coştu.
Neyse bu VOB olayı bana göre değilmiş
Mutimar gibi yoğurt yiyip uyuyayım da uzak kalayım şu meretten...
Yükseliş savunucusu FNT bile bugün terse geldiyse biz çömezler ne yapalım dimi
Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
Yorum