83.500 niyetine, Allahu ekber.
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
TEKBİR mi getiriyoruzFNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster83.500 niyetine, Allahu ekber.

hareketler çok volatil. artık sağlam bir düzeltme olması lazım. yoksa bu balondur diyebiliriz. 67'de olur,68'de olur,70 de olur ama sonunda balondur.
Yorum
-
dostum endeks yoruldu, yükselişin genele yayılması için uğraşıyorlar ki borsa yükselirken bir taraftan şişmiş kağıtları satabilsinler.VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTEKBİR mi getiriyoruz

hareketler çok volatil. artık sağlam bir düzeltme olması lazım. yoksa bu balondur diyebiliriz. 67'de olur,68'de olur,70 de olur ama sonunda balondur.
gerçi maliyetleri çok düşük buradan da satabilirler ama para tatlıdır, ne kadar çok olursa o kadar iyi diyorlar.
düşüş zaman alacak ve daha belirti yok benim gözümde.
Yorum
-
vay senin parmağının ayarına pala.
vur dedik öldür demedik.
haydi şimdi
s e k s e n d ö r t b i n
sanko stopladı, hadi artık yukarı
Yorum
-
Hocam hayırdırFNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbugün daha aşağısı yok, ben bir sigara içip gelene kadar 83.700 üstü olsun bari...
Kapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
bu hareketler trend dÖnÜŞÜnÜ andiriyor.yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam hayırdır
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
Yorum