Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
Valla fiko abi tam bir tradersin. Helal olsun. senin 84 diyecek dilini de yerim ben.
sağlam aldılar valla. doları da pis verdiler yine.
tek kağıdım var yine. onu da okuttum mu, dinlenmek istiyorum artık ben.
yarın öğleye kadar yokum,
şimdiden yazıp çıkayım...
s e k s e n d ö r t b i n s e k s e n d ö r t b i n s e k s e n d ö r t b i n s e k s e n d ö r t b i n s e k s e n d ö r t b i n s e k s e n d ö r t b i n s e k s e n d ö r t b i n
Günaydın....
Dolar da LONG olmak için izlemedeyim.......
Ama iyimi yapıyorum diye düşünmeden edemiyorum !!!... Fakat her halde bu seviyelerin azda altına sarkma olsa bile 1.50 üstüne atacak eninde yada sonunda.......... çok yukarılar hedefim değil zaten (max 1.55), haftaya tatile çıkıyorum 10 gün yokum ve tek yatırım aracı bu (RİSKİ AZ) Y.T.D.'dir
Evet sabah yazdığımız gibi zayıfık var
ama bu ciddi bir düşüşe dönermi. ? bakacağız
Bugün bir düşüş gelecekse bile
saat 15.00 e kadar tekrar yukarı bir atak yaparlar
Yorum