yemekçi Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
pala düşünsün sakatta olan ooooo.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
-
Selam dostlar, gene kaşıntı tutmaya başladı...
ne dersin hasan dostum.... atlıyayım mı trene.. paladan çokkkkk alacağım var da...!!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!
""ĶőşēМę ĊēķϊŁĎįΜ... βįź ĐēĻįķąήĻįŷįž ĐũŽзή ĶāħРЄ""
Allah'ım çok paranın beni değiştirip değiştirmediğini öğrenmem için lütfen bana bir şans ver !
Yorum
-
81025 long ah pala yidin payımı.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
81150 flattŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
Günün sonu:
serdarkus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster63677
Bir bilenin rakamı..
bugün için!
"Gözünün yolda, kulağınız bende olsun" derdi bir zamanlar sanat güneşimiz..
Yorum
-
Valla trenin nereye gittiğine emin olan varmi bilmemguneysu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSelam dostlar, gene kaşıntı tutmaya başladı...
ne dersin hasan dostum.... atlıyayım mı trene.. paladan çokkkkk alacağım var da...
Trenin önüne kalmamak lazım
adamı fena ediyor
ama trenin yönü neresi bilmem
Ben kisa devam ediyorum
600 üzeri kapanış olursa bakaçağım
Kapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
Yorum