Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
bravo dostum, inşallah bugün en doğru karar senin olacak.yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster82,375 kisa
ben 700 puan zararla devam ediyorum.
buradan düşmeye başlarsa 79'da zor soluklanır gibi.
bakalım zaman neyi gösterecek?
Yorum
-
hayırlı olsun inşallah. hoşgeldin dostum.yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterArkadaşlar yanınıza geldim
Yorum
-
Şimdi herkese streste
Ben tahmınlerimi yazayım
Spota para girişi var fakat yükse değil
yurt dışı bizim durumu desteklemiyor
spot da yükselişi tam desteklemiyor
fakat
şort yapmak için de sebeb var diyemem
Beklediğim bir hareket olduğu için kısa açtımKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
bir yorumcudan :
82.400 ve 82.500 DE 2 ADET KUVVETLİ TREND DİRENCİ BULUNMAKTA. BU DİRENÇLERİN TEKNİK OLARAK GEÇİLMEMESİ GEREKİYOR. BU RAKAMLARIN ÜZERİNE 100-200 PUAN SARKMALAR TUZAK NİTELİĞİNDE OLABİLİR.
82.400-500 ÜZERİNDE SAATLİK KAPANIŞ OLMADIĞI SÜRECE ZİRVE GÖRÜLDÜ DİYEBİLİRİZ NET BİR ŞEKİLDE. DÜZELTME İÇİN İLK HEDEF 79.450!ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
ben yukarıda yazmıştım, hedefim 79.xxxtaka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbir yorumcudan :
82.400 ve 82.500 DE 2 ADET KUVVETLİ TREND DİRENCİ BULUNMAKTA. BU DİRENÇLERİN TEKNİK OLARAK GEÇİLMEMESİ GEREKİYOR. BU RAKAMLARIN ÜZERİNE 100-200 PUAN SARKMALAR TUZAK NİTELİĞİNDE OLABİLİR.
82.400-500 ÜZERİNDE SAATLİK KAPANIŞ OLMADIĞI SÜRECE ZİRVE GÖRÜLDÜ DİYEBİLİRİZ NET BİR ŞEKİLDE. DÜZELTME İÇİN İLK HEDEF 79.450!
YALLAH TAZYİK
Yorum
-
beni korkutan bu trend çizgisi:
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
longların karları ile açılmış olabilir.yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterŞuan beni rhatsız eden en önemli şey
APS nin 8400 artmış olması
diğerleri çok rahatsız etmiyor
Yorum

Yorum