sildimk24k24
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
yeseydim.kol,bacak,dalak keserdim:040::040::040:FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstereski haberi ısıtıp servis yaptılar, sen de inandın mı yoksa?
********Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.**********
***UNUTMAYIN HEPİMİZ OSMANLI TORUNLARIYIZ..***
Yorum
-
garan çift yönlü yakıyor.hem vob kaymağı hemde varant kaymağı.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
Değerli dostlar
Durumumuz ne
Evet hepimiz ciddi bir realize bekliyoruz
vede olmalı
Fakat rakamlara bakarsak
spota para girişi deva etmekte
satışlar çok kisa ve ciddi boyuta ulaşmıyor
Vob tada durum aynı
Böylesi durumlarda çok sefer baştan doğru pozda oldum
sonra şurdan döner deyip kisaya geçtim
ve en ciddi zararlar o zaman yazdım
şuan stoplosları yukarı çekerek
vede gün içi bazen poz artırıp eksilterek deva ediyorum
kisa için henüz bir işaret yok
ama hareketler hizlanıyor
yakındada olablir
olursa zaten stoplar çalışacakKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
ben şuan zarar yazmaya başladım ama buradan aşağıya her kademe bana kar olarak geri dönecek.yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDeğerli dostlar
Durumumuz ne
Evet hepimiz ciddi bir realize bekliyoruz
vede olmalı
Fakat rakamlara bakarsak
spota para girişi deva etmekte
satışlar çok kisa ve ciddi boyuta ulaşmıyor
Vob tada durum aynı
Böylesi durumlarda çok sefer baştan doğru pozda oldum
sonra şurdan döner deyip kisaya geçtim
ve en ciddi zararlar o zaman yazdım
şuan stoplosları yukarı çekerek
vede gün içi bazen poz artırıp eksilterek deva ediyorum
kisa için henüz bir işaret yok
ama hareketler hizlanıyor
yakındada olablir
olursa zaten stoplar çalışacak
düzeltme gelmeden daha fazla çıkacağını sanmıyorum artık,
belki de kendimi avutuyorum.
zaman herşeyin ilacıymış, bekleyip göreceğiz.
Yorum
-
Banka endeksi
Henüz eski zirvesini geçmedi
yaklaşık % 1.5 lük bir yükseliş daha lazım
banka endexsi burayıda geçerse artık hedef neresi olur bilmem

Uploaded with ImageShack.usKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
80775 shortları bekletiyorum.palayı orada bekliyor olacağım.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
Sevgili hocamFNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterben şuan zarar yazmaya başladım ama buradan aşağıya her kademe bana kar olarak geri dönecek.
düzeltme gelmeden daha fazla çıkacağını sanmıyorum artık,
belki de kendimi avutuyorum.
zaman herşeyin ilacıymış, bekleyip göreceğiz.
senin gibi hızlı işlem yapamadığım için
gün içi fazla takılmıyorum
Fakat gün içi çok işlem yapan biri
400-500 puan yememeli
yoksa bir esprisi kalmaz
Ben beceremediğim için yapmıyorum
veya çok az yapıyorumKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
ikinci seans yükselişe katılan hisse sayısında azalma ciddi boyutta...ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
80775 shortları pala yemedi elimde kaldı yazık oldu.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
haklısın dostum. 79.625 iken reverse yapmak için emir yazdım geri sildim. keşke yapsaymışım. biraz inat ettim. her zaman söyleriz, piyasa ile inat olmaz diye ama, gel de her zaman buna uy.yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSevgili hocam
senin gibi hızlı işlem yapamadığım için
gün içi fazla takılmıyorum
Fakat gün içi çok işlem yapan biri
400-500 puan yememeli
yoksa bir esprisi kalmaz
Ben beceremediğim için yapmıyorum
veya çok az yapıyorum
arada böyle eşeklik ediyorum. neyse ki bugün kardan yedik, ya sabah hiç kar almadan short açsaydım ne olurdu bilmiyorum.
neyse tekrar kara geçiyorum. 80.100 oldu
Yorum

Yorum