FNT Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
şortları giymiş akdeniz sahillerinde bekliyordum.. ama buralarada kış geldi...k24k24k24!!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!
""ĶőşēМę ĊēķϊŁĎįΜ... βįź ĐēĻįķąήĻįŷįž ĐũŽзή ĶāħРЄ""
Allah'ım çok paranın beni değiştirip değiştirmediğini öğrenmem için lütfen bana bir şans ver !
-
son kurşunuda bu gün attım..... hayırlısı ile.........hakansahin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkolay kolay pes etmem:081::081::081:
düzeltme gelmeden de shortları kapamam....
şu anda yanlış yöndeyim ama kurşunum var.
hiç sektirmeden vururum palayı
!!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!
Allah'ım çok paranın beni değiştirip değiştirmediğini öğrenmem için lütfen bana bir şans ver !
Yorum
-
yaktı zaten........ k24k24k24k24ÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterNettin Hasan abi.
Yakacan Selim abiyi.:040::040:!!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!
Yorum
-
60 lık sattan sonra 120 kalibre satlarda FDOW da onaylandı.yarına ne olacak bakalım.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
hayırlısı olsun..guneysu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterson kurşunuda bu gün attım..... hayırlısı ile.........
bizde güleceğiz.güzel günler bizi bekliyor diyerek kendimize moral vereyim:081:*********************************************
********Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.**********
***UNUTMAYIN HEPİMİZ OSMANLI TORUNLARIYIZ..***
Yorum
-
selam arkadaşlar
25 gündür bilgisayardan uzaktım.sadece televizyondan izledim piyasayı.22.08.tarihinde maliyet rakamında stop olmak üzere şortta olduğumu yazmıştım.stop olduk tabi.poz yok.ogün yazdığım 79050 rakamının üstüne çıkmışız bugün.şimdi 13.08 de yazdığım 81750 rakamını takip ediyorum.aşağıda 78350 ve 77000 takip ettiğim ilk iki rakam.herkese saygılar ve bol kazançlar.
Yorum
-
Piyasa Takvimi – Açıklanacak veriler
10:00 Türkiye'de 2. Çeyrek GSYH(TÜİK) Bk: %8,5
11:30 İngiltere'de Ağustos ayı TÜFE
12:00 Almanya'da Eylül ayı ZEW Beklenti Endeksi
(cari durum: 50 ekonomik eğilim: 10)
12:00 Euro Bölgesi'nde 2. Çeyrek İşgücü Maliyet Endeksi
12:00 Euro Bölgesi Temmuz ayı sanayi üretimi Bk: %0,1
15:30 ABD'de Ağustos ayı Perakende Satışlar Bk: %0,3
17:00 ABD'de Temmuz ayı İşletme Stokları Bk: %0,6
Yorum