Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
fdax günlükte sınırda az bir artı pazartesi al verdirir
Gold da saat 15:30 datasını bekleyemedim 200 puana ABV dedik
1000 puanlık hareket kaçtı.
[/QUOTE]
Usdytl kısa vadeliler iyice sıkışmış (grafikteki beyaz barlar)
günlük al verdiği seviyeye geri dönmüş pazartesi tekrar sat verebilir.
x30yvademiz
bu gün yine uykusuzluktan bir türlü işleme giremedim. emir hazırladıkça göndermeme fırsat olmadı basamaklar değişti.
10. ay uzun 12 . ay kısalarla devam
hangi tarafı ilk önce terse çevirebilirsem artık.
xu100 ve xu030
son grafikler iyi geceler.Tatiller.
Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
diğer tarafta bir sürü gönderim oldu normalde gün içinde çok fazla yazmayı sevmeyen biriyim.
hem bazı hesaplamalar yaptık hemde endexlere
2009 mayıs tan itiberen üzerinde değişiklik yapılmamış bir sayfadan
o günkü değerler üzerinden bir bakalım dedik.
fazla grafik göz çıkarmaz nasılsa.
olur ya belki grafiklerden yada tablolardan yararlanacak arkadaşlar olabilir.
Bear_Bull Nickli Üyeden Alıntı
Selam Mustyss
tamda o şekil bir tablo hazırlıyordum
benim için 1 . tablonun yarısı bile yeter.:yes:
1 günde zengin olmak isteyen 1 günde batar.
şimdi aşağıda 3 adet tablo hazırladım. Hangisini yapmak daha kolay 1-2-3. tablo. Yıllık % getiri oranlarından kontrol ediniz.
ama kendinize ufak hedefler koyup sürekli onu yapmaya çalışmak lazım günlük 1000-2000 puanlar başkalarının olsun
Bana 50-100 puan yeter. Damlaya damlaya göl olur .
Bu arada söyliyeyim aracı kurumada en az kazandığınız kadar kazandırırsınız.
Mal taşıyıp risk almaya gerek yok.
gece stres yapmaya gerek yok dow düştü $ fırladı
efg / iş malları topladı / verdi düşünmeye gerek yok.
Bunları kafama takmamama rağmen forumda işim ne açıkçası bende bilmiyorum hastalık oldu
sigaradan da berbat bırakamıyorum. :kahkah:
1.
2.
3.
sen de haklısın ne diyeyim
2009 da inanmasakta temkinli giderek yine güzel karlarla yılı bitirmeyi başarabildik
2010 da ne olduysa (2 tane büyük montanlı yanlış işlemim oldu) yerimizde sayıyoruz desek yeridir.
mayıs 2009 da bilgisayara kaydettiğim
xu030=46000
xu100=36000 lerdeyken bir fibo seviyesi çalışma sayfama şimdi şöyle bir baktımda kim tahmin edebilirdi fiyatların buralara kadar geleceğini ?
Dax grafiğini sıkıştırmayı unutmuşum :(
inadı inat yine diğerleri kadar sıkıştırmamışım.
son hali diğerleri ile aynı periytta.
Aynen.Altını bir türlü piyasaya geçiremediler.Ama bir şekilde geçirecekler.
Yeni bir kriz olursa sakın altın almayın
Kriz kahini olarak bilinen ekonomist Nouriel Roubini, küresel ekonomide çift dip yaşanması durumunda yatırım yapılacak enstrümanları açıkladı. Roubini, altın yerine döviz yatırımını önerdi
Kriz kahini olarak ün yapan ünlü ekonomist Nouriel Roubini, dünyanın yeni bir ekonomik krize girmesi durumunda dolar, yen ve İsviçre Frangı'nın altından çok daha iyi bir yatırım aracı olacağı öngörüsünde bulundu.
Bloomberg'e konuşan Roubini, çift dipli bir resesyona girilmesi durumunda, daha likit olan dolar, yen ve frankın altından daha fazla tercih edileceğini söyledi. Altının mevcut düzeylerde kalacağı öngörüsünü aktaran Roubini, "Altının yukarı gitmesini sağlayacak iki neden var. Biri enflasyon, ki gelişmiş ülkelerde yok, diğeri ise deflasyon" dedi. ABD'DE İŞSİZLİK ÇOK UZUN SÜRER ABD, Avrupa ve Japon ekonomilerinin aynı anda hızlı büyümeye dönmesinin imkansız olduğunu söyleyen Roubini, "ABD işgücü piyasası oldukça zayıf, bir süre daha da böyle kalacak. Gelecek 3 yıl içinde işgücüne dahil olacak 5 milyon yeni insan var" dedi. Roubini, tartışılan ABD Merkez Bankası'nın yeni parasal genişlemesinin ise kimseye fayda sağlamayacağını ve bu yolla sorunların çözülemediğinin görüldüğünü açıkladı.
Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Kimileri hep odun kaldı...(Goethe)
sabah sabah İMKB100'de 61.000 seviyesinin direnç olduğunu yazan aracı kurum analistlerini okuyup, güne gülerek başlangıç yaptım. tavsiye ederim, okuyun, güzel oluyor.
Yorum