Kapanışa doğru yaklaşırken pozisyonda olmayan benim gibiler için rakamlar..65400/65150 benim için alt bantlar
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
karınca06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadaslar gösterge yüzümü kara cıkarmaz ise bırkac gune bır duzeltme hareketın başlaması muhtemel.bunun için yarın aksamkı durumuna bakmak gerekir.benım için pıyasada yapacagım işlem long olsam 30 dk lık grafık sat verdıgınde longları vererek flat kalmak olacaktı.zaten flat oldugumdan ekran basında olurda yakalayabılır ısem 60 dk lık grafık sat verdıgınde short olmak olacaktır.sat verdıgı barın tepe noktasının 50 puan yukarısıda stoploss noktam olacaktır....
burayı okuyan arkadaslar için sevgılı efe ve ben yolun cok daha basındayız.burada paylaşım yapmak hele bır öngöru yazmak ınanın cok zor.ve kımseyı yanıltmak ıstemeyız sonuçta yazdıklarımız kendı yapacagımız işlemlerdır.

göstergeyı hep bırlıkte test edıyoruz...longculara dıkkat dıyor.....
Yorum
-
sn karinca, sn efe
simdik su para girisleri hep yaziliyor, sakin olaki bunlari boyle gunluk bugun girdi yarin cikti diye algilamayin.
Bir yay dusunun her basildiginda (short) buzulur. para girisi etkiye tepki olusumudur. ne kadar para giriyorsa bu yay tepkiyi tutamayacak duruma geldiginde eninde sonunda bir sicramaya maruz kalip ustundeki basanlarida atacaktir.
ancak basan guc girisden ezici olursa kalir. para girdigi muddetce basan gucun aksi bir simulasyon olusuyor ve devam edecektir.
yani 2-3 gunluk inisler para girdigi muddetce tekrar huzunle sonuclanacaktir.
ve ust badlarda inislerdeki para girisiyle sadece kirilmak icin daha guclu ataklari getirecektir..
haydi bakalim bol sans
Yorum
-
karınca06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterilk 8 kurum para girişi:3,8 mılyon tl....
Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Yorum
-
Dostlar kendimce takip ettiğim rakamları ve gün içi trade stratejimi yazıyorum sadece yarın benim için
orta bandım 65.725>>><<<<65.175
Dış bandım >>üstte yukarı 65.975\ altta aşağı 64.900 hangi yöne kırılırsa o yöne pozisyon alacağım >>başarısız trendde aynı nokta stop..
PS:Orta band içeri dış bantlar dışarı kırırlırken pozisyon alırım
Akşama pozisyon taşımamaya çalışıyorum ama taşıdı isem strateji gereği orta band kırılmaları stop tur.Rakamlar Xu030 değil direk Xu030 yakın vade(aktif kontrat) grafiğinden çıkarılmıştır.Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Yorum
-
Dostlar bir kaç gündür söyleyeceğim bir türlü fırsat bulamadım 5 dakikalık grafik izleyen anlamışltır zaten..saat 10a kadar kadar vobdaki sabah hareketleri ile pozisyon almıyorum çünkü bütün barları bir şekilde kırıp sonra içeri geliyorlar..Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Yorum
-
DOSTLAR MECLİSİNE KARINCA KARARINCA Bİ ŞEYLER EKLEYEYİM
http://forum.keyborsa.com/214176-post27.htmlDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
Herkese iyi akşamlar dilerim para giriş çıkışında yükselen kanalın desteğindeyiz..çalışacakmı acaba??
karınca06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterilk 8 kurum para girişi:6,1 mılyon tl....
Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Yorum
-
efe ve karınca kardeşlerime ve tüm gerçek dostlarıma selamlar
diğer işler bazı olumsuz etkenlerden dolayı son buldu....
hayırlısı böyle imiş...yarından itibaren tam kapasite gerçek işimize yani borsaya dönüyorum...
Para G/ç benim rakamlarımda 1433 milyon tl...
24-25-28 aralık çok önemli günler...
yeni yılında ilk 6 iş günü ile ilgili bir çalışmam var ,
ama anlatmak biraz zaman alır,
çok sevdiğim VOLVO kardeşime anlattım bir ara sorarsanız
sanırım bu topikde paylaşır...
50688 ve 49524 rakamları çok önemli...
yıllık kapanışın 48000 üzeri olması piyasanın selameti açısından çok önemli...
eski birkaç özel mesaj notu için foruma girmem gerekti...
girmişken,
kardeşlerimin dost meclisine selam ve sevgi sunmadan gitmek olmazdı....
TÜM HAK SAHİPLERİNE ; saygılar,selamlar ve sevgiler,,,,,ZAMAN HERŞEYİN DOĞRUSUNU GÖSTERİR...
Yorum
-
]Dostlar kendimce takip ettiğim rakamları ve gün içi trade stratejimi yazıyorum sadece yarın benim için
orta bandım 65.450>>><<<<64.900
Dış bandım >>üstte yukarı 65.650\ altta aşağı 64.700 hangi yöne kırılırsa o yöne pozisyon alacağım >>başarısız trendde aynı nokta stop..
PS:Orta band içeri dış bantlar dışarı kırırlırken pozisyon alırım
Akşama pozisyon taşımamaya çalışıyorum ama taşıdı isem strateji gereği orta band kırılmaları stop tur.Rakamlar Xu030 değil direk Xu030 yakın vade(aktif kontrat) grafiğinden çıkarılmıştır.
tahmin göstergem yarın için YEŞİL ÇUBUK(veya pozitif yönlü piyasa) sinyali vermiştir..EFE_09 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDostlar formulu bana ait olan bir göstergenin grafiğini eklemek istiyorum.bundan sonra grafk eklemeyeceğim sinyal olduğu takdirde bunu yazacağım
konu ile ilgili ilk mesajım..ve yüzeysel karşılaştırmalarhttp://forum.keyborsa.com/209554-post288.html
Ancak önce uyarılar.
Gösterge Tutar tutmaz sonuçta bir dizi formül..Tahmin göstergesidir ve bu göstergeye göre işlem YAPILAMAZ/YAPILMAMALIDIR..
Tabiki başarısız tahminleri vardır bunun üzerine devamlı kafa patlatıyorum.Her tahmin göstergesi gibi kesinlikle asli değil tali olarak yatırım şeklini etkilemelidir . Bu sebeple benim için talidir diğer etkenler ile desteklenmesi gerekir...
..sonuç itibariyle bir tane gösterge ile pozisyon almka tam bir saçmalıktır.
Yorum
-
M.Dğny Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterefe ve karınca kardeşlerime ve tüm gerçek dostlarıma selamlar
diğer işler bazı olumsuz etkenlerden dolayı son buldu....
hayırlısı böyle imiş...yarından itibaren tam kapasite gerçek işimize yani borsaya dönüyorum...
Para G/ç benim rakamlarımda 1433 milyon tl...
24-25-28 aralık çok önemli günler...
yeni yılında ilk 6 iş günü ile ilgili bir çalışmam var ,
ama anlatmak biraz zaman alır,
çok sevdiğim VOLVO kardeşime anlattım bir ara sorarsanız
sanırım bu topikde paylaşır...
50688 ve 49524 rakamları çok önemli...
yıllık kapanışın 48000 üzeri olması piyasanın selameti açısından çok önemli...
eski birkaç özel mesaj notu için foruma girmem gerekti...
girmişken,
kardeşlerimin dost meclisine selam ve sevgi sunmadan gitmek olmazdı....
TÜM HAK SAHİPLERİNE ; saygılar,selamlar ve sevgiler,,,,,
sevgılı murat abı senı aramızda görmek mutluluk verıcı.olmayan işin için uzuldum ama saglık olsun.arada sırada bıze boyle surprızler yaparsan sevındırırsın bızı....
sevgılı volvo kardes murat abının anlattıklarını musaıt bır zamanında bızede aktarabılırsen sevınırız....
herkese ıyı aksamlar....
Yorum
-
Sevgili Karınca,karınca06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersevgılı murat abı senı aramızda görmek mutluluk verıcı.olmayan işin için uzuldum ama saglık olsun.arada sırada bıze boyle surprızler yaparsan sevındırırsın bızı....
sevgılı volvo kardes murat abının anlattıklarını musaıt bır zamanında bızede aktarabılırsen sevınırız....
herkese ıyı aksamlar....
Murat Abi derki 2010 yılının ilk 6 iş günü çok önemli. 2009 yılı kapanışının en fazla %5 yukarı aşağı dalgalanmaları ile geçirmesi borsa için çok olumlu olacaktır. Borsanın yönünün yukarıya niyetli olduğunun bir göstergesi olacaktır. Hatta 70 bili rakamlar bile sözkonusu olabilirmiş uzun vadede.
Örnek vereyim;
Borsa 31.12.2009 'u 52000'den kapatmış olsun. %5'i ne yapar ? 2600 puan yapar. 49400- 54600 arası zigzaglı kapanışlar olumluluğa işaret olacakmış.
Yahu manyak yorgunum İnşallah doğru aktarmışımdır.
Hepinize iyi geceler...
Yorum
-
Hemen bir düzeltme yapayım. Kafamdakini kelimelere doğru aktaramamışım.VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSevgili Karınca,
Murat Abi derki 2010 yılının ilk 6 iş günü çok önemli. 2009 yılı kapanışının en fazla %5 yukarı aşağı dalgalanmaları ile geçirmesi borsa için çok olumlu olacaktır. Borsanın yönünün yukarıya niyetli olduğunun bir göstergesi olacaktır. Hatta 70 bili rakamlar bile sözkonusu olabilirmiş uzun vadede.
Örnek vereyim;
Borsa 31.12.2009 'u 52000'den kapatmış olsun. %5'i ne yapar ? 2600 puan yapar. 49400- 54600 arası zigzaglı kapanışlar olumluluğa işaret olacakmış.
Yahu manyak yorgunum İnşallah doğru aktarmışımdır.
Hepinize iyi geceler...
Örneği yenilersem daha basit olur anlaşılması;
2009 Kapanış 52000 diyelim. %5'i 2600 puan yapar.
İşte bu 2600 puanlık bantda dalgalanma sorun yaratmaz demek istemiştim. Yani maksimum toplam 2600 puanlık marj içinde hareketler olumluluğa işaret sayılacaktır. Diyelimki 1000 puan aşağı sonra 1600 puan yukarı gitti ve endeks 52600 oldu. Ya da 1800 puan aşağı 800 puan yukarı gitti ve 6 iş günü sonunda endeks 51.000 kapattı. gibi gibi değişik varyasyonlar. Yada 300 puan düşüş 200 puan yükseliş ve endeks 51.900 kapattı. yani yine maksimum sınır olan toplam 2600 puan bantında hareket etmiş olmuş oluruz. Birde ilk 6 iş günü önemini unutmayalım lütfen.
Anlamayan varsa ,kafasında soru işareti oluşan varsa ö.m atabilir.
iyi geceler tekrar...
Yorum
Yorum