Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
hem piyasa düşmeyecek de, hem de kısa ile uğraş dur.VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterPala ile sonuna kadar mokoko diyor fikret abi

bana ne oldu dostlar?
Yorum
-
teknik avlama sanatının pala versiyonu çalışıyor.pala spota veriyor. dikkattt.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
doĞru yaptin bence hocam..fnt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhem piyasa düşmeyecek de, hem de kısa ile uğraş dur.
Bana ne oldu dostlar?
********Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.**********
***UNUTMAYIN HEPİMİZ OSMANLI TORUNLARIYIZ..***
Yorum
-
Son dakİkalar siki bİr satiŞ da gelebİlİr...*********************************************
********Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.**********
***UNUTMAYIN HEPİMİZ OSMANLI TORUNLARIYIZ..***
Yorum
-
biz dowdan çok pahalandıkkkk.ons altın/dow endeksine göre.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
Kapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
-
Umut fakırın ekmeği hocamFNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkalp kalbe karşıymış dostum, aynı anda para girişine kafayı takmışız.
varmi bir ışık diye bakıyoruzKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum

Yorum