taka Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
yön yok rakam var 74950 üstü long altı short.FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterne yöne gösteriyor üçgen?ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
Şimdi böyle mi oldu diyeceğim kızacaksın banaFNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster2.4 bekle, sonra olumlu görünsün diye 1.3'e revize et, 1.6 gelince bayram et.
tüüüüü senin verine abd
Keşke ekim vade açsaydın bari
Yorum
-
eeeeeetaka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryön yok rakam var 74950 üstü long altı short.
bu rakamında üstüne attılar
Kapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
long öyleyse...taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryön yok rakam var 74950 üstü long altı short.
Yorum
-
hiç sorma, pozda oturmak isterdim ama namümkün.VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterŞimdi böyle mi oldu diyeceğim kızacaksın bana
Keşke ekim vade açsaydın bari
salı günü elmecbur kapanacak.
neyse, ağustos vadenin gider ayak kazığı diye hatırlarım bunu.;)
Yorum
-
dostlar dolar bazında endeks hala sakattaŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
bu bir kandırmaca olma ihtimali hayli düşündürücü.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
herkez tl bazında olayı biliyor dolar bazında pala işi biliyor. yıllar öncede benzer aldatmaca ile insanları kötü kazıklamışlardı.endeks döndü denildiği anda terse öyle dönmüştüki çoook ciddi bir düşüşde arkasından gelmişti.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
Yorum