FNT Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
74.000 shortVOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAbi valla götürdün yine cukkayı. ne biçim sistem miş bu yaa.
birde short yada long yaptığın seviyeyi yazarsan büyük yardımın olur
Yorum
-
Anlaşıldı,piyasa yukarı gidecek.FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterevvettt
full short olduk bakalım.
Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Kimileri hep odun kaldı...(Goethe)
Yorum
-
bir dahaki sefer yaz abi, artık zaten cukkayı götürmüşsün.FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster74.000 short
hedef de yazarsan yaşar erdinç gibi kariyerin olur
Yorum
-
ya çakal hocam, balla billa sen bu işi biliyorn.ÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAnlaşıldı,piyasa yukarı gidecek.
sen de gelsene voba.
senin engin (bizim reis değil) tecrübelerinden yararlanırık.
ilk kontrat paranı da ben vereyim.
ne dersin?;)
Yorum
-
Geçen hafta fetvayı selim abi verdi.FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterya çakal hocam, balla billa sen bu işi biliyorn.
sen de gelsene voba.
senin engin (bizim reis değil) tecrübelerinden yararlanırık.
ilk kontrat paranı da ben vereyim.
ne dersin?;)
VOB Ramazanda haram diye.
Diğer günler için Ramazan sonrasını bekliyorum.
Hele bi fetvayı yapıştırsın,takılırık peşine.
Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Kimileri hep odun kaldı...(Goethe)
Yorum
-
hedef yazarım da, değişken oluyor, yurtdışı fıçırlarına bakıyorum, icabında sistemden önce pozisyon değiştiriyorum.VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbir dahaki sefer yaz abi, artık zaten cukkayı götürmüşsün.
hedef de yazarsan yaşar erdinç gibi kariyerin olur
kariyer peşinde değilim.
çorba parası (Hilton'da) çıksın, başka bir derdimiz yok
Yorum
-
dostlar pala hayır a oynuyor.sebebi ana bankaları doldur boşaltla ky nin kucağına bırakmışlar.yukarı şu an için zor görünüyor.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
bankalardan çıkan para sanayiye ve tcell e kaymışŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdostlar pala hayır a oynuyor.sebebi ana bankaları doldur boşaltla ky nin kucağına bırakmışlar.yukarı şu an için zor görünüyor.sevgili dostum,taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbankalardan çıkan para sanayiye ve tcell e kaymış
mali sektör yeteri kadar şişti.
bundan sonra endeksi götürecek olan sanayi-hizmet ve holdingler.
zor diye birşey yok, kağıt değişimleri bunu gösteriyor.
Yorum
-
üçgen nereye kırılırsa hareket sert olacak kanaatim aşağı olacak.
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
ana sebebim ise endeksin teknik sar atmasıdır.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
Yorum