Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
long kıyımı bitti sıra short kıyımında.alım zamanı geldi sayılır.74000 5 kurum ortalama uzun vadeli maliyet olduğunu düşünürsek buralar yaklaşık dip diyebiliriz.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
74600 5dklık 50 günlük ortalama direnci ilk hedef olabilir.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
yetmİŞbeŞbİn
yetmİŞbeŞbİn
yetmİŞbeŞbİn
yetmİŞbeŞbİn
yetmİŞbeŞbİn
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
Kapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
Helaltaka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryetmİŞbeŞbİn
yetmİŞbeŞbİn
yetmİŞbeŞbİn
yetmİŞbeŞbİn
yetmİŞbeŞbİn
Helal
Helal
Y e t m i ş b e ş b i n
Y e t m i ş b e ş b i n
Y e t m i ş b e ş b i n
Y e t m i ş b e ş b i n
Y e t m i ş b e ş b i n
Y e t m i ş b e ş b i n
Y e t m i ş b e ş b i n
Y e t m i ş b e ş b i n
Y e t m i ş b e ş b i n
Yorum
-
vazgeçmedin şu inadından. hayır bana sahur ısmarlamazsın gider pala'ya sahur+iftar+ ramazan kolisi+bayram harçlığı +bayram ayakkabısı falan herşeyi alırsın.FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHelal
Helal
Helal
Y e t m i ş b e ş b i n
Y e t m i ş b e ş b i n
Y e t m i ş b e ş b i n
Y e t m i ş b e ş b i n
Y e t m i ş b e ş b i n
Y e t m i ş b e ş b i n
Y e t m i ş b e ş b i n
Y e t m i ş b e ş b i n
Y e t m i ş b e ş b i n
inan çok acımasızsın fikret abi
Yorum
-
hayırlı ramazanlar dost meclisinin güzel insanlarııı*********************************************
********Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.**********
***UNUTMAYIN HEPİMİZ OSMANLI TORUNLARIYIZ..***
Yorum
-
10 dakkalık pasta
Sabahtan beri sen şort yasan millet korkar
Başkasına yaptırır sonrada devr alırsın

Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.usKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
efg böyle devam ederse zararına kapatacak bu longları...*********************************************
********Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.**********
***UNUTMAYIN HEPİMİZ OSMANLI TORUNLARIYIZ..***
Yorum

Yorum