benim matriks son yarım saatte sapıttı, günlük pastayı atın arkadaşlar.
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
Garanti ve İşc satış yedi, anında görüntü olduk.yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterNe oldi oyle
Bizim memleketteki
aniden bastıran fırtna gibi
30 dakka da felaket satış yemişiz
ve en alttan kapamışız...
U100 59.500'de stop olurum
long devam
Yorum
-
para çıkışı son saniyelerde hızlı bir artışla 23.617 oldu sanki son dakikalarda kıyamet oldu.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
dostlar hasarlı longdayım satışı göstergeler aykırı buluyor.en azından yarın 76250-450 bir yükseliş ve arkasından yataylanma olmazsa burada iş bitmiştir.satışlar vobdada taşeronla yapılıyor.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
benim takip ettiğim grafiklere göre U100 59.500 altına inmedikçe problem görmüyorum.taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdostlar hasarlı longdayım satışı göstergeler aykırı buluyor.en azından yarın 76250-450 bir yükseliş ve arkasından yataylanma olmazsa burada iş bitmiştir.satışlar vobdada taşeronla yapılıyor.
Yorum
-
Bu son dakka hareketi
a-Dow ciddi bozulacak
b-Askeri şurada ciddi problem var
c-Kandırmaca ve şortlatmaya dönük hareket
Bence a ve b ihtimalleri % 80
c ihtimalı % 20
yanı % seksen kapadığımız yerin daha aşağısından
başlarız...
Bakalım anlayabilmişmiyiz
veya PY nekadar standart hareket ettiKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
ben c şıkkını daha mantıklı buldum.yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBu son dakka hareketi
a-Dow ciddi bozulacak
b-Askeri şurada ciddi problem var
c-Kandırmaca ve şortlatmaya dönük hareket
Bence a ve b ihtimalleri % 80
c ihtimalı % 20
yanı % seksen kapadığımız yerin daha aşağısından
başlarız...
Bakalım anlayabilmişmiyiz
veya PY nekadar standart hareket etti
hem shortlatıyorsun hem de longlara stop yaptırıyorsun, bence pala için bulunmaz nimet (piyasanın daha da yukarı gideceği varsayımına göre)
Yorum
-
daha net çalışmasamda c şıkkı daha değerli gibi bu sisteme göre:
Yorum
-
dostlar buda 5 dklık dandikli bolinger sistem daha ne yapsınki bağırıyormuş satttttt diye.
Yorum
-
uzun bir ayrılık oldu. fazla vakit bulamadığım için yazamıyorumda borsa ile ilgilenemiyorumda zaten hiç sırası değil bence şuanda. Neyse selam vereyim de gideyim dedim tüm dost meclisi üyelerine garınca garanınca buralardadır inşallah diye umut ediyorum. sağlıcakla kalın. 1 ay sonra görüşmek üzere 61.100 geçilmedikçe benceeeeeeeeeeeeeeeeeee 56.500 görülecektir. şimdilik. kısa vadede tabiii. Uzun vadede halen daha 30.000 altını bekliyorum. 63.000 ise umut dünyası.Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.
Silgi kullanmadan resim çizme sanatına hayat denilmektedir. - John Christian
Yorum
-
Gecenin kılçığı:
FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster... ve gün sonunda en az %1.5 civarı artı kapanış bekliyorum.
Kurtarmaz hocam.
Ters yönde de olsa, %3 teklif eden var!
Yorum
Yorum