120'lik RSI kafayı yukarı kaldırdı
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
spot vadeli makası 1000 puan çok enteresanŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
haklısınız 76000 i 77000 gibi görmüşüm.FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster1000 puan makas nerede? yanlış yazdınız sanırım, 1 tane 0 fazla kaçmış
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
ABD'DE OZEL SEKTOR ISTIHDAM VERILERI ACIKLANACAK
ABD'DE TSI 15:15'TE TEMMUZ AYI ADP OZEL SEKTOR ISTIHDAM VERILERI
ACIKLANACAK. BUNA GORE BIR ONCEKI AY 13 BIN KISI ARTAN OZEL SEKTOR
ISTIHDAMININ TEMMUZ AYINDA 39 BIN KISI ARTTIGI ONGORULUYOR.
-MATRIKS-
bu verinin iyi gelmesi 77.000 üzerine atar bizi.
Yorum
-
dostlar selamlar..sonunda tatil şansı bizede güldü...hepinize kuşadasından selamlar...internete devamlı giremiyorum..girebildiğim zaman grafiği güncelleyelim..şimdi bidenize gireyim
Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Yorum
-
Tatilini yap, dinlen, eğlen, denize gir, boşver grafikleri.EFE_09 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdostlar selamlar..sonunda tatil şansı bizede güldü...hepinize kuşadasından selamlar...internete devamlı giremiyorum..girebildiğim zaman grafiği güncelleyelim..şimdi bidenize gireyim
Yorum

Yorum