Biraz yatay sonra yukarı... Şuan ki verilerle max: 52.500 bekliyorum. Git geller yaşanarak. Ancak uzun vadeciler güme gider bence.
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
51.105 geçilip üstünde kalınırsa iyi olur. Tahminim piyasa dönecek yukarı.
52.160 ilk direnç. burayı geçersek para girişi destekli 52.500 oluruz.
Not: Kısa vade içindir.
Uzun vade için beklentim imza kısmında var.
50.000'in altında üç kapanış. ve 50.000'i hiç bir şekilde seans içide olsa geçememesi 45.000 lere yolculuk başlar demek olur. ancak şuanda bu söz konusu değil
Sesli düşünürsem şayet mart ayında bir yukarı hareket olur o da son olur sanırım.Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.
Silgi kullanmadan resim çizme sanatına hayat denilmektedir. - John Christian
Yorum
-
Bizim içni 50.000 dow için 10.000'ler çok çok önemli... Bir birini silsile halinde takip ederler yoksa.
Herkese iyi geceler. Bir kaç gün sonra görüşmek dileğiyle.Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.
Yorum
-
Kendimce takip ettiğim rakamları ve gün içi trade stratejimi yazıyorum sadece yarın benim için
orta bandım...63.900>>><<<<63.000
Dış bandım >>üstte yukarı 64.350 altta aşağı 62.550
hangi yöne kırılırsa o yöne pozisyon alacağım >>başarısız trendde aynı nokta stop..
PS:Orta band içeri dış bantlar dışarı kırırlırken pozisyon alırım..
Rakamlar Xu030 değil direk Xu030 yakın vade(aktif kontrat) grafiğinden çıkarılmıştır..
İMKB-100 açılana kadar ki vobda oluşan orta bandın dışarı kırılmalarını hacimli olmadığı sürece ciddiye almıyorum.Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Yorum
-
yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBenim matrikste de : + 19.221
12.02.2010Bear_Bull Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster.
Evdeki makineden baktım, şimdi internetten data tamamladı.
şu an 19.221.970 gösteriyor.
11.02.2010karınca06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpara girişi 2,3 mılyon tl....
8 Günlük emasını yeniden yukarı kesti feykmi yoksa kestiği teyitlenecekmi en geç salı gününe belli olur..
Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Yorum
-
51.247 lere kadar düşmüş geri. belirttiğim rakamın üstünde kalmışız olumlu gibi duruyor.YORUMCU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster51.105 geçilip üstünde kalınırsa iyi olur. Tahminim piyasa dönecek yukarı.
52.160 ilk direnç. burayı geçersek para girişi destekli 52.500 oluruz.
Not: Kısa vade içindir.
Uzun vade için beklentim imza kısmında var.
50.000'in altında üç kapanış. ve 50.000'i hiç bir şekilde seans içide olsa geçememesi 45.000 lere yolculuk başlar demek olur. ancak şuanda bu söz konusu değil
Sesli düşünürsem şayet mart ayında bir yukarı hareket olur o da son olur sanırım.
51.570 den yukarı götürmeye niyetleri yok gibi. Sanki bir haber bekler gibi piyasa...Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.
Yorum
-
51.076 nın altını görmediğimiz sürece ve yön yukarı görünüyor şimdilik. ilk ciddi direnç 51.584
herkese iyi akşamlar görüşmek dileğiyle iki rakamda geçilirse yukarı döner endeks aksi takdirde yatayda devam.
52.500 yukarıda üst sınır şimdilik.Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.
Yorum

Yorum