Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
yarın sabah iş bilgisayarından da teyit ederim
fakat sanırım bu doğru rakam
bendeki son durum
iyi geceler.
Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
İzlemeye devam.......
Tatili yarıladım hatta geçtim bile ama ilk defa VOB u özledim ve Kaşıntım artmaya başladı......
Sanırım son yükselişi tatil sebebi ile kaçırdığımdan olsa gerek........ ;)
kalın mavi fiyatları keserken..Vob falım düşüşü tam desteklememiş ama benzer durumları işaretlediğimde şelale geliyor der.Diğer yandan 6 gün önceki aynı çubuk formasyonu (sarı diktörtgen) dikkatimi çekti aynısı olurmu acaba..ama cık endeks satış vermiş kanımca
Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
Hem spotta oluşan para girişi
hem pasta bu piyasanın bir yerden sonra yukarı dönmesi gerektiği
Ama o yer neresi
Maceraya girmeden piyasanın yukarı döndüğünü beklemek lazım
Burdan şort yapma ise bayaği cesaret ister
Yorum