haydi pala saldır var gücünlede beni yalancı çıkarma,yoksa benimi mahcup edersin.etmezsin herhalde.
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
-
:081::081::081:taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhaydi pala saldırKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
hasan ağa firikikleri güzel yakalıyorsun tebrikler....yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster:081::081::081:
dostlar basit bakışla palanın ikmale ihtiyacı olduğu kanaatindeyim.longlar için 74000-73800 stopppppp.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYetmişbeşbin 5 kere
300..
bi kere..
olsun razıyım derim ben hocam!
Yorum
-
120 dklık fiyatlı MACD mıknatıs gibi kendine çekiyor buda finalı simgeliyor.
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
dostlar bu saaten sonra veri varmı bilen hemen yazarsa memnun olurum.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
seni kırmaz, biraz daha bekleyelimserdarkus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
300..
bi kere..
olsun razıyım derim ben hocam!
Yorum
-
bilançolar dışında yok bildiğim kadarıyla.taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdostlar bu saaten sonra veri varmı bilen hemen yazarsa memnun olurum.
Yorum
-
450 ana destekŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
Yorum