72500 direnç olmaya devam ediyor.
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
-
hiç sormayın, bu Garanti başa bela...taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdostlar işlerden bir fırsat buldum şöyle bir baktım.garan indikatörümüz yine longlanmış.buda piyasa için olumsuz.
Yorum
-
dandik 5 dklık alda direnç 72225-500 ana dirençŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTunaydın dostlar
bende yeni geldim
piyasa da sıkıntı var gibi
bakalım hangi yöne kırılcağızTünaydın,FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösters.a dostlar
fırsat buldum geldim.
dandik alda, başka veri yok mu?
Aleykümselam.
şansınız bol olsun.Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
Yorum
-
dostlar 72125-100 stop olmak üzere longlara devam. 225-500 yuları geçilemezse pozlar.flata çevrilmeli.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
eyvallah dostum, bilmukabele.Bear_Bull Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTünaydın,
Aleykümselam.
şansınız bol olsun.
72475 satış yazmıştım iptal ettim.
sanırım öğleden sonra yukarı deneyecektir.
bizimki de hep ümit ya, hayırlısı olsun...
Y e t m i ş ü ç b i n
Y e t m i ş ü ç b i n
Y e t m i ş ü ç b i n
Y e t m i ş ü ç b i n
Y e t m i ş ü ç b i n
Y e t m i ş ü ç b i n
Yorum
-
garan indikatörü en az 1500-2000 eksi olmalıki yukarı gidebilelim.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
çok teşekkürler, uygulayabilecek miyiz? önemli olan bu.taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdostlar 72125-100 stop olmak üzere longlara devam. 225-500 yuları geçilemezse pozlar.flata çevrilmeli.
Yorum
-
aklıma Garantiyi EFG ile karşılıklı kullanacakları geliyor, izleyelim bakalım.taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergaran indikatörü en az 1500-2000 eksi olmalıki yukarı gidebilelim.
Y e t m i ş ü ç b i n
Y e t m i ş ü ç b i n
Y e t m i ş ü ç b i n
Y e t m i ş ü ç b i n
Y e t m i ş ü ç b i n
Y e t m i ş ü ç b i n
Yorum

Yorum