Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
69150 hedefli longa devam.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
tepkiler yukarı gibi
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
longa devam
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
herkese selam. sadece selam vermek için uğradım ama bu garınca nirdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeePaylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.
Silgi kullanmadan resim çizme sanatına hayat denilmektedir. - John Christian
Yorum
-
950 biraz nazlı 900 den hedef beklemeden ABV...ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
ben strateji gereği sattım. Maksat yazdıklarımın dışında birşey yapmamak :-)
Her neyse piyasa bana hiç ama hiç güven vermiyor.
Yeni bir olumlu hava oluşup yeni bir trend oluşmadan girmeyi şimdilik düşünmüyorum.
elimde bir tek mrbyo kaldı. her gün 1,14 ten satışa sunup zarar kesimi de 1 TL ye koydum. Herkese iyi öğlenler. Afiyet olsun.
Uzun mrbyo da satılınca belki uzunca bir süre yazmam. düşüş yakın ve gerçekten bıçak sırtında herşey.
Büyüme rakamı %10'un altında gelseydi şu an endeks en az %2 kayıpta olurdu.Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.
Silgi kullanmadan resim çizme sanatına hayat denilmektedir. - John Christian
Yorum
-
SAYIN YORUMCU piyasa güvenle çalışmaz.TRENDLE çalışır. zaten güven geldiğinde herşey olmuş bitmiş ve kalanıda çöbcülere kalmıştır.analizlerinizde bu düşünceyide hesaba katarsanız dip ve zirve saplantısındanda kurtulmuş olursunuz.FNT dostumu örnek alabilirsiniz.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
dost meclisi bize hedefler yakışmaz sadece kaybetmeden nasıl uygun kazançlar oluşturabiliriz bunun peşine takılırsak daha doğru işler çıkartabiliriz.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
Biraz hava dağılsın
Zaten gap'i yedik
Sn efe'nin akşam yeşil cubuk falı da gerçekleşirse tamamdır.
Evet dostlar Aydere geldik
Bir WW camlivana takriben 10 kişi koyduk
bir araba daha geliyor
sanırım 15 kişiyi buluruz
aile hep burda
Ana baba ve abim
Tabii bizim cemaat
Çoçuklar düzlükte top oynuyor
Bir tarafta mangal hazırlığı var
Hava serin ve güzel
Yağmur suprizi olmaz inşaallah
burda fazla belli olmaz