güya 500 e destek yapıyorlar, spot açılınca 67.800 gelir belki...
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
68525 de long fırsatını kullanacağım.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
-
ADESEFNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterASH
Allah sonunu hayretsin...
Adil düzene erbakan sayesinde erişeceğiz,demekmiş.
Onu da mı sen buldun.
Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Kimileri hep odun kaldı...(Goethe)
Yorum
-
Adil Düzene Erbakan Sayesinde ErişeceğizÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterADESE
Allah düzene erbakan sayesinde erişeceğiz,demekmiş.
Onu da mı sen buldun.

Yorum
-
Kaç dakka geçti hocam kiFNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster68600 çok savunuldu ama kırıldı.
ASH
Allah sonunu hayretsin...
çok savunmuş olsunlar
Bu yazdığın rakama kadar gitme ihtimalı yüksekFNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergüya 500 e destek yapıyorlar, spot açılınca 67.800 gelir belki...Kapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
dostum, uzunların geldi mi? geldiyse hayırlı olsun.taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster68525 de long fırsatını kullanacağım.
Yorum
-
525 ler 625 gitti.durum flat.taban çalışması bu bölgede olmalı.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
Sende yanına destekci arıyorsun anlaşılanFNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdostum, uzunların geldi mi? geldiyse hayırlı olsun.Kapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
Yorum