Para çıkışı 34.362
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
hayırlı olsun, inşallah kazanacaksın...mutimar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSon dakikalarda 70,550 den LONG oldum....
Yorum
-
iNŞALLAH...FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhayırlı olsun, inşallah kazanacaksın...Tırsık VOB'cu...
Yorum
-
Eeee hadi bari ben de yazayım.. ayıp olmaz artık.. ben de istemeden de olsa long girdim..yarı..son on dakika her bi şey karardı..pc beni değiştir diyorsa eğer..uslu dursun da önce bi yenisinin parasını çıkarmaya müsaade etsin.. bu ne ya.. pc pala elele, bu garip niye geceye uzun gire!
Cümleten iyi akşamlar!
Yorum
-
Doğru karar olma ihtimalı yüksekmutimar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSon dakikalarda 70,550 den LONG oldum....
yarından sonra vade sonu olan çarşambaya kadar bir yükseliş yaşama
ihtimali bence % 51Kapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
full long girdim geceye ve bu hava bozulmazsa, sabah 9.15'te uzun bir yeşil bar gelir inşallah.culex Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteriyi akşamlar
70800 den 450 ye kadar olan düşüşü fake olarak görüyorum.dow bir azizlik yapmazsa bende artı ihtimalini fazla görüyorum.poz yok.yarın için takibimdeki bantlar
orta bant:70825-70225
dış bant:71100-70000
71.000 üzerine atar diyorum...
Yorum
-
fnt abi seni 2009 yazından beri tanırım yazılarını okurum yani.sürekli uzunsun.bu piyasada zaten kısa olan hep doğrandı ne diyelim
deneme .... deneme ...
Y E T M İ Ş B İ N
Y E T M İ Ş B İ N
Y E T M İ Ş B İ N
Y E T M İ Ş B İ N
diyebilirmiyiz eski günlerin anısına...Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
Yorum