benim gibi giriş problemi yaşayan var mı? başka heryere giriyorum ama keyborsaya giremiyorum zaman zaman.
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
sayın youmcu sitenin hiçbir bölümüne son yorumumdan sonra bende ulaşamadım.YORUMCU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbenim gibi giriş problemi yaşayan var mı? başka heryere giriyorum ama keyborsaya giremiyorum zaman zaman.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
Bu çakal hangi çakalYORUMCU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
size birşey göstermek istedim.
Neyse grafik ilginç biri mrbyo da dalga geçiyor 1 tane 1 tane satıyor çakal.
Bizim çakal olmasın
Bak çakal hocam yakalandın galıbaKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
Değerli dostlar
Şimdi bizm borsa ve pşyasaya bir bakma lazım
sabah % 2 ye yakın yukardan aç ve gün boyu satş ye
Şimdide dow çökmüş durumda
yanı bizimkilier tahmını tam yapmış
o kadar kolaymı yanı
veya global soygun düzeni değilde ne buKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
YORUMCU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster6,60 dan ve 6,50 den aldığım garanların yarısını elden çıkardım ben. 7,25 den almışlar açılışta. 7,10 dan yerine koysam mı acaba :-) Huyum değil sattığım hisse senedini iki birim aşağıdan almak. Yeni senet avlarım elbet. Listede var zaten şöyle biraz araştırayım ben.
Daha önceden çizmiş olduğum kırmızı çizgiden aşağı kopmadığı sürece endeksi tutmaya devam.sn yorumcu hisse yorumlarına devam ediniz lütfen..bir kısım nakit ile hisseden devam etmeyi düşünüyorum..başarılı tradeler ile takibimesiniz..YORUMCU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersistematik borsa 3 ü okumayan için şimdiden 1,15 den satış yazdım. Hergün yazacağım.
bende giremedim bugün :040::040:YORUMCU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbenim gibi giriş problemi yaşayan var mı? başka heryere giriyorum ama keyborsaya giremiyorum zaman zaman.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Teşekkürler sn yemekci....
yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstercuma günü para girişi 15.611
bugün para çıkışı 29.002
yarın için 27 milyonluk para çıkışı 8 günlük hosunu aşağı kesecek anlamına gelecektir..bolingerden içeri dönüş var yarında paraçıkışı olacağını düşünüyorum
Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Yorum
-
Dostlar normalde yarınki fal hallenmelerini güçlü sinyal gördüğümde paylaşıyorum...bugünkü çıkış zayıf çubuk yakmış..eskiye doğru karşılaştırmalı bakabilirsiniz...çıkışda güç kaybi var der..
Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Yorum
-
Piyasanın şiştiğini düşünüyorlar Benim için çıkış halen devam daha tam sat gelmedi. Sadece karı cebe koyma yaptım ben. Yabancı payında artış var azda olsa.
Fotograf bugün çıkışın zayıf olması ile birlikte biraz bozuldu. Eğer yukarı gideceksek yarın kuvvetli yukarı çıkmamız gerek ki fotograf düzelsin. Ben böyle düşünüyorum.
Daha önceden belirttiğim kırmızı çizgi aşağı kırılmadan gidersek ne ala kırılırsa şayet 2. günde endekse bağlı olan herşeyi boşaltırım. garan 7 liraya düşerse satarım endeks 56.500 e düşerse satarım gibi bir sonuç çıkıyor şimdilik ama yarınki oluşabilecek grafiklere bakmak gerek.Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.
Silgi kullanmadan resim çizme sanatına hayat denilmektedir. - John Christian
Yorum
-
55.000 den daha aşağısını şimdilik düşünmoyurm bunuda söyleyeyim en azından bu ay değil.Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.
Silgi kullanmadan resim çizme sanatına hayat denilmektedir. - John Christian
Yorum

Yorum