Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
yemekçi örnek bir dosya yapıştırıyorum. Buna benzer bir çalışman var mı? Ya da bu para girişlerinin hangi tarihlerde ne kadar olduğuna dair elinde 2 yıllık bir süreci izleyen bir veri var mı sende acaba
Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.
Silgi kullanmadan resim çizme sanatına hayat denilmektedir. - John Christian
Yemekçi burdasın bak................. :-)
neyse bilgi için teşekkürler. Öyle bir bilgi olsaydı senden almak isterdim sende olacağını düşündüm. Ben öyle bir çalışma yapmış olsaydım mutlaka olurdu. Şimdi yapmaya çalışsam 4-5 saat alır en az.
neyse bilgi için teşekkürler. Öyle bir bilgi olsaydı senden almak isterdim sende olacağını düşündüm. Ben öyle bir çalışma yapmış olsaydım mutlaka olurdu. Şimdi yapmaya çalışsam 4-5 saat alır en az.
Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
2005/2010 arasında para giriş çıkış grafiğini verebilecek olan var mı arkadaşlar... Bence bu çok önemli de...
Daha önceki sayflarda verilmiş bu şekilde.
Teşekkürler bear bull şimdi bir bakacağım. Alttaki mesaj ile ilgili bir bilgin varsa öyle bir grafik alabilir miyim?
Fazla oluyorum ama
Bu çıkış son tango mu değil mi onu anlamaya çalışacağım onun için lazım.
Yorum