Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
ama kilo verişi duraksamaya girdi. iki haftadır memlketde yoktum ki, düzen müzen kalmadı. Lübnan mutfaı yedimki sorma gitsin.Valla ağzımın suyu akacak şimdi ekrana
ne dürümü....
Abime herşey feda olsun... Bakın buradan ilk defa yazıyorum mart-nisan aylarında sermayemin yarısını nerdeyse kaybetmiştim ama Çok değerli VOLVO Abimin tavsiyeleri ve tespitleri özellikle sogukkanlılığımı korumam konusundaki sözleri sayesinde belki çok kara geçmedim ama Abim Abimmm Abimmmmm sayesinde zararımı çıkardım ve çok şey ögrendim.....
Çok Çok sagol abim.........Ona herşey feda olsun....
ama kilo verişi duraksamaya girdi. iki haftadır memlketde yoktum ki, düzen müzen kalmadı. Lübnan mutfaı yedimki sorma gitsin.Valla ağzımın suyu akacak şimdi ekrana
Yorum