Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
yukarıdakı 10 gunluk para gırış çıkış grafıgı ıle endeks grafıgı bırleştırılmış şeklı efe arkadasım uzun surelı grafıgı sızlerle paylaşıyor ben ise kısa surelı pıyasada ne oluyor ve olası düşüşlerde bunun trend dönüşümü yoksa alttan mal toplamak için yapılan bır duzeltmemı bunu bulmaya calışacağım.
umarım faydalı bir çalışma olur.....
özel mesajınız acık olmadığı için buradan yazıyorum.rica etsem topıgımıze seans kapanışıyla tum hısse senetlerının degılde ımkb 100 ilk 8 kurum para giriş çıkışını ve gunluk bır pasta ekleyebılırmısınız.her an matrıks acık olmadıgı için bazen bılgıler eksık kalabılıyor sızın yardımınızla aksam bılgılerı tamamlamış oluruz....
özel mesajınız acık olmadığı için buradan yazıyorum.rica etsem topıgımıze seans kapanışıyla tum hısse senetlerının degılde ımkb 100 ilk 8 kurum para giriş çıkışını ve gunluk bır pasta ekleyebılırmısınız.her an matrıks acık olmadıgı için bazen bılgıler eksık kalabılıyor sızın yardımınızla aksam bılgılerı tamamlamış oluruz....
Sn Karınca
ekranda senetlerin yanında boş bir yere
SEMBOLACKLSON PARAGC10Para Giris Cikisi 10 (YTL)-4.589.421 PARAGC15Para Giris Cikisi 15 (YTL)-1.313.203 PARAGC5Para Giris Cikisi 5 (YTL)-5.975.565
PARAGC8Para Giris Cikisi 8 (YTL)-5.330.612
kodlarını yazarsanız benim keykafeye attığım ekrana sahip olabilirsiniz ve bilgisayar sonradan da açılmış olsa 5 dk içinde PGÇ doğru rakamlar gelir.
Seans içinde bakabildiğim sadece 2 topik var diğer yerlere bakma imkanım/zamanım olmuyor, akşamları eve döndüğümde okuyorum hep diğer taraflara yazılanları .
Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
SEMBOLACKLSON PARAGC10Para Giris Cikisi 10 (YTL)-4.589.421 PARAGC15Para Giris Cikisi 15 (YTL)-1.313.203 PARAGC5Para Giris Cikisi 5 (YTL)-5.975.565 PARAGC8Para Giris Cikisi 8 (YTL)-5.330.612
kodlarını yazarsanız benim keykafeye attığım ekrana sahip olabilirsiniz ve bilgisayar sonradan da açılmış olsa 5 dk içinde PGÇ doğru rakamlar gelir.
Seans içinde bakabildiğim sadece 2 topik var diğer yerlere bakma imkanım/zamanım olmuyor, akşamları eve döndüğümde okuyorum hep diğer taraflara yazılanları .
Yorum