Dost Meclisi

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • EFE_09
    Tecrübeli
    • 14 Mayıs 2009
    • 1078

Kalın sarı para grafiğinde Önceden çizdiğim destekler yeşil kesikli desteğe geldik..Bu destek kırılırsa 1.934 milyon tl civarına geri çekilme olacaktır..sayın simurgun yorumları+murat abinin yorumları ile Long yönlü tepki için umutluyum..
    yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Para çıkışı 14.271
    Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..

Yorum

• yemekçi
      Gurme
      • 22 Mart 2009
      • 3314

Bu dow bozulmadan yazayım
      Geçeye long girdik fakat
      Hem spot hem vob ta para çıkışı var
      Ve satışlar devam ediyor
      spotta 56.600-57.xxx rakamlar geçilmeden
      yükarı hareketden bahsetmek zor
      Kapitalizmin zor sınavı
      Bir dönemin sonuna doğru

Yorum

• yemekçi
        Gurme
        • 22 Mart 2009
        • 3314

Günlüklerde daha net
        tepki veremiyoruz
        yarın ve çarşamba da tepki veremezsek
        alt banda yolçuluk başlar

fakat normal olan
        56.xxx li rakamlara bir gitmemiz
        sonra aşağıya devam

Kapitalizmin zor sınavı
        Bir dönemin sonuna doğru

Yorum

• Bear_Bull
          Spread Trader
          • 09 Şubat 2009
          • 773

Tam kafa karışıklığı :(

Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)

Yorum

• Bear_Bull
            Spread Trader
            • 09 Şubat 2009
            • 773

yabancı takas oranı

Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)

Yorum

• Bear_Bull
              Spread Trader
              • 09 Şubat 2009
              • 773

Yukarıdaki tabloya ve grafiğe göre bir senaryo yazalım mı?

Ben yabancıyım diyelim

sürekli alımda gözüküyorum ama durmadanda başka kurumlara Hisselerimi Virman yaparak parça parça satışa koymalarını istiyorum.

(BU arada ne zaman vereceğimi ne zaman alacağımı bildiğimdende VOB da ona göre 10 dk önceden pozisyonumu alıyorum)

Gün sonunda bir bakıyorsun
              Yabancılar alımda
              Yerliler satımda yersen.

10 kurumdan parça parça sat

3-5 kurumdan al alımda görün gerçekte mal dağıtımı yap. VOB ta da stop olanların paralarını at cebe .
              bilmem açıklayıcı oldumu?

yoksa paranoyak mı oldum.

Yorum

• YORUMCU
                Çalışkan
                • 26 Kasım 2008
                • 1296

Destekteyken düşemeyen borsa yükselir mi? Düşer mi?

Valla bilmiyorum bear bull dostumuz yazmış. Paranoyamı diye.
                Ben çok safım bu konuda. Herkes kendi cebini uygun koşullarda doldurmaya çalışır. Ne işine geliyorsa onu yapar.
                Bence by ler tatminkar para kazanınca desteğe kadar satarlar. Destekte ky'yi gözetler. Bizimle beraber satıyor mu yoksa endeksi destekte tutmaya yetecek güçleri var mı? ona göre pozisyon alrı ve ona göre işini yapar.
                Neyse ben çok anlamam by'lerin bizans oyunundan.
                Ben kendi işime bakarım.
                Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.

Silgi kullanmadan resim çizme sanatına hayat denilmektedir. - John Christian

Yorum

• YORUMCU
                  Çalışkan
                  • 26 Kasım 2008
                  • 1296

Bear bull...
                  orda öyle bir kırmızı çizgi var ki hiç sorma...
                  çok önemli bence. yabancı payı %60-62 olunca ki olursa tabi. Gözü kapatıp hisseye atlamak lazım bence.
                  Tabi dünya savaşı çıkmaz, Türkiye bir savaşa girmezse. Bence tabiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Yorum

• YORUMCU
                    Çalışkan
                    • 26 Kasım 2008
                    • 1296

Yemekçi o grafikte en altta bulunan yılan gibi bir şey var. o en alta değdikten sonra ki bu bu yıl 3-4 kere tekrar etmiştir. borsa yüzde kaç artmış bence sen onu hesapla :-)
                    Sonra en üst noktadan döndüğünde % ne kadar düşmüş ona bak bence.

Yorum

• YORUMCU
                      Çalışkan
                      • 26 Kasım 2008
                      • 1296

Yemekçi senin grafikten çıkaracağın sonuç eğer iyi olursa yükseliş trendi bitti ya da yükseliş trendi devam diye birşeyler çıkartabilmek gerek bence.

Yorum

• YORUMCU
                        Çalışkan
                        • 26 Kasım 2008
                        • 1296

garınca nerde yahu.

Yorum

• Bear_Bull
                          Spread Trader
                          • 09 Şubat 2009
                          • 773

Sadece mayıs ayı
                          eski dataları silmişim

Yorum

• YORUMCU
                            Çalışkan
                            • 26 Kasım 2008
                            • 1296

Çizdiğim çizgilerden garip bir sonuç çıktı.
                            Yükseliş trendi başladıktan bu yana ilk hızlı çıkış %130 olmuş ondan sonra yaklaşık %14 Düşüş
                            ikinci çıkış %24 olmuş sonra %14 yaklaşık düşüş
                            üçüncü çıkış %24 olmuş sonra ..........
                            Şimdi düşüyoruz eğer %14 düşüş olacaksa benim grafiklere göre başladığı noktadan itibaren 51.4xx lere denk geliyor. Bakalım olacak mı? Sadece dikkatimi çekti merakla bekliyorum. Ve acaba diyorum nakış gibi işleyen abilerimiz acaba 51.4xx lerden endeksi döndürürse %24 çıkış olursa 63.7xx lere değdirirler mi endeksi gerçekten çok merak ediyorum. Yaparlarsa helal olsun diyeceğim dahada birşey demem yani.

Uploaded with ImageShack.us
                            Last edited by YORUMCU; 24 Mayıs 2010, 22:52. Sebep: grafik inceledim değiştirdim.

Yorum

• culex
                              Tecrübeli
                              • 22 Eylül 2009
                              • 908

iyi akşamlar
                              yarınki bantları yazalım.
                              orta bant:68700-67800
                              dış bant:69175-67325
                              .

Yorum

• YORUMCU
                                Çalışkan
                                • 26 Kasım 2008
                                • 1296

geçmiş yıllardaki bu tür uzun vadeli yükseliş trendlerinede baktım şimdi.
                                Haziran 2006 ile ekim 2007 arasına...
                                ordada %12-%15 arası düşüşler sonrasında %21-24 arası yükselişler gelmiş. Bakam ne olacak.
                                Bence burası yükseliş trendi bitti ya da devam diyebileceğimiz noktalara çok yaklaşıyoruz bence.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information