Dost Meclisi

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • cedid
    Katılımcı
    • 11 Mayıs 2009
    • 44

selam dostlar
    nush ile uslanmayanı etmeli tekdir , tekdir ile uslanmayanın hakkı kötekdir ...

Yorum

• yemekçi
      Gurme
      • 22 Mart 2009
      • 3314

Abd'de konut baslangiclari artti

abd'de konut baslangiclari yukselisini ucuncu ayinda da surdurdu. Mart ayinda konut
      baslangiclarinda yasanan artisin yani sira insat ruhsatlarinda gozlenen beklenmedik
      artis gelecek donemlerde de konut sektorunde toparlanmanin surecegine isaret etti.

Abd ticaret bakanligi'nin aciklamasina gore mart ayinda konut basangiclari mevsimsel
      olarak duzeltilmis rakamlarla bir onceki aya gore yuzde 1.6 oraninda artisla 626 bin
      adet oldu. Beklentiler baslangiclarin yuzde 6.1 oraninda artisla 610 bin adet olacagi
      yonunde idi.

Bir onceki ayin konut baslangiclari ise yuzde 5.9 azalistan yuzde 1.1 artisa revize
      edildi. Mart ayinda konut baslangiclari yillik bazda ise yuzde 20.2 oraninda artis
      gosterdi.

Mart ayinda insaat ruhsatlari yuzde 7.5 artisla 685 bin adet oldu. Beklentiler
      ruhsatlarin yuzde 0.5 oraninda gerileyecegi ve toplam 634 bin adet olacagi yonunde
      idi.

-matriks-
      Kapitalizmin zor sınavı
      Bir dönemin sonuna doğru

Yorum

• yemekçi
        Gurme
        • 22 Mart 2009
        • 3314

cedid Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        selam dostlar
        A.S sn cedid
        Kapitalizmin zor sınavı
        Bir dönemin sonuna doğru

Yorum

• poritino
          Çalışkan
          • 04 Mayıs 2009
          • 2005

Burdan seansiçi yol haritamızı çıkarırdık. Kimseler yok muu? Nerdesiniz dostlar?
          Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.

Yorum

• cedid
            Katılımcı
            • 11 Mayıs 2009
            • 44

dostlar iyi haftasonları iyi tatiller dilerim ....
            nush ile uslanmayanı etmeli tekdir , tekdir ile uslanmayanın hakkı kötekdir ...

Yorum

• mutimar
              Bağımlı
              • 12 Mart 2009
              • 1356

Mutlu tatiller dilerim.......
              Tırsık VOB'cu...

Yorum

• yemekçi
                Gurme
                • 22 Mart 2009
                • 3314

poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                Burdan seansiçi yol haritamızı çıkarırdık. Kimseler yok muu? Nerdesiniz dostlar?
                Kimse yazmadımı
                Böyle oluyor
                Kapitalizmin zor sınavı
                Bir dönemin sonuna doğru

Yorum

• poritino
                  Çalışkan
                  • 04 Mayıs 2009
                  • 2005

yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  Kimse yazmadımı
                  Böyle oluyor
                  Sen yazsan bile yeter karinca sanirim bu aralar yogun.
                  Acikcasi burada az oz yazildigi icin cok faydalaniyorum. Efe'nin ic dis bandlari sizlerin sort ve long oldugunuz noktalar...hepsi anlayan icin super faydali.
                  Bugun de 58600 lere verilirken bir yorum bekledim durdum ama ne caree
                  sonunda bana yorum yaptiracaksiniz o olacak
                  Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.

Yorum

• Bear_Bull
                    Spread Trader
                    • 09 Şubat 2009
                    • 773

Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)

Yorum

• karınca06
                      KASAP
                      • 12 Nisan 2009
                      • 976

göstergelerde bozulma yok ve silkeleme operasyonu devam edıyor...

endeks pazartesi-salı 73850 üzerine atabilirse yukarı yeni bir hareket

başlar.....

Yorum

• hpy
                        Yeni Üye
                        • 30 Mart 2009
                        • 0

Pazartesi ekstra bir süpriz olmazsa artı gaple açıp yola devam edersek kimse long yönünde piyasaya yanaşamaz.hatta muhtemelen var olan longlar hafta sonu yaşadıkları düşüş stresinden ötürü pozisyon azaltmaya çalışacak hatta longları kapatıp fırsat bu fırsattır diyip short açmak isteyecektir.pazartesi 75 üzerinde kapanış için çok güzel bir gün olabilir.72500 altı ise beni kısa vadede çok bozar.

xu30 Günlük

Yeşil çizgilerden hangisi kırılırsa o yönde diğer kanal hedeftedir.Sizce mavi mi yoksa mor mu?
                        Hamdım...Piştim...Yandım...
                        Yüreksize Yorgan Döşek, Koçyiğide ver Meydanı... Şu Yeryüzü Er Meydanı...

Yorum

• yemekçi
                          Gurme
                          • 22 Mart 2009
                          • 3314

Elbette bir de zamanlaması büyük önem taşıyor. Zira bu şikayet tam da ABD Başkanı Barack Obama, Hazine Bakanı Timothy Geithner ve Demokrat Senatör Christopher Dodd'un finansal sistemle ilgili yeni düzenlemeleri Senato'dan geçirebilmek için Cumhuriyetçilerin muhalefetini kırmak amacıyla kamuoyunda Wall Street antipatisi yaratmaya çalıştıkları bir döneme denk geldi.

Bayram değil seyran değil eniştem beni niye öptü

Tam böyle olmuş anlaşılan
                          Abd de kongrede

karmaşık düseni biraz sıkacak düzenlemeler
                          için çalışmalar yapılıyor
                          demekki kamuoyundan yeterli destek gelmemişki
                          Bu haber ortaya salındı
                          Kapitalizmin zor sınavı
                          Bir dönemin sonuna doğru

Yorum

• Medical Dentist
                            Yeni üye
                            • 04 Mayıs 2009
                            • 0

selamlar..
                            müdavimler hatırlıyor olmalı..Sn M.Dğny geçmişte bir gün yükseliş trendlerinin sonunun geldiğinin teyidini NET lerdeki yükselişlerden anlarız diye yazmıştı... en son hareketi bunlar yapar gömlekçi olarak bizlerde trend sonunu bununla teyit ederiz anlamında yazmıştı...
                            Sn M.Dğny bu vesile ile tekrar teşekkür edip hatırlatmada bulunmak istedim..

Yorum

• hpy
                              Yeni Üye
                              • 30 Mart 2009
                              • 0

Medical Dentist Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              selamlar..
                              müdavimler hatırlıyor olmalı..Sn M.Dğny geçmişte bir gün yükseliş trendlerinin sonunun geldiğinin teyidini NET lerdeki yükselişlerden anlarız diye yazmıştı... en son hareketi bunlar yapar gömlekçi olarak bizlerde trend sonunu bununla teyit ederiz anlamında yazmıştı...
                              Sn M.Dğny bu vesile ile tekrar teşekkür edip hatırlatmada bulunmak istedim..

Sevgili murat ağbi notlerin son dediğini yazmıştı ancak netler bir sene içinde birçok defa trendin bittiğini söylediği halde trendin bitmediğini hatırlatmak isterim ben de.
                              Hamdım...Piştim...Yandım...
                              Yüreksize Yorgan Döşek, Koçyiğide ver Meydanı... Şu Yeryüzü Er Meydanı...

Yorum

• u_baydur
                                Yeni üye
                                • 04 Kasım 2009
                                • 3

karınca06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

göstergelerde bozulma yok ve silkeleme operasyonu devam edıyor...

endeks pazartesi-salı 73850 üzerine atabilirse yukarı yeni bir hareket

başlar.....
                                teşekkurler sn karınca... gösterge ne hal aldı diye merak ediyordum...

pazartesi +bar gelmeli yoksa işler karışacak diye düşünüyorum ben de...

Yorum

Working...
                                X

Debug Information