selam dostlar
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Abd'de konut baslangiclari artti
abd'de konut baslangiclari yukselisini ucuncu ayinda da surdurdu. Mart ayinda konut
baslangiclarinda yasanan artisin yani sira insat ruhsatlarinda gozlenen beklenmedik
artis gelecek donemlerde de konut sektorunde toparlanmanin surecegine isaret etti.
Abd ticaret bakanligi'nin aciklamasina gore mart ayinda konut basangiclari mevsimsel
olarak duzeltilmis rakamlarla bir onceki aya gore yuzde 1.6 oraninda artisla 626 bin
adet oldu. Beklentiler baslangiclarin yuzde 6.1 oraninda artisla 610 bin adet olacagi
yonunde idi.
Bir onceki ayin konut baslangiclari ise yuzde 5.9 azalistan yuzde 1.1 artisa revize
edildi. Mart ayinda konut baslangiclari yillik bazda ise yuzde 20.2 oraninda artis
gosterdi.
Mart ayinda insaat ruhsatlari yuzde 7.5 artisla 685 bin adet oldu. Beklentiler
ruhsatlarin yuzde 0.5 oraninda gerileyecegi ve toplam 634 bin adet olacagi yonunde
idi.
-matriks-Kapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
A.S sn cedidcedid Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterselam dostlarKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
Kimse yazmadımıporitino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBurdan seansiçi yol haritamızı çıkarırdık. Kimseler yok muu? Nerdesiniz dostlar?
Böyle oluyor
Kapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
Sen yazsan bile yeteryemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKimse yazmadımı
Böyle oluyor
karinca sanirim bu aralar yogun.
Acikcasi burada az oz yazildigi icin cok faydalaniyorum. Efe'nin ic dis bandlari sizlerin sort ve long oldugunuz noktalar...hepsi anlayan icin super faydali.
Bugun de 58600 lere verilirken bir yorum bekledim durdum ama ne caree
sonunda bana yorum yaptiracaksiniz o olacak
Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
Pazartesi ekstra bir süpriz olmazsa artı gaple açıp yola devam edersek kimse long yönünde piyasaya yanaşamaz.hatta muhtemelen var olan longlar hafta sonu yaşadıkları düşüş stresinden ötürü pozisyon azaltmaya çalışacak hatta longları kapatıp fırsat bu fırsattır diyip short açmak isteyecektir.pazartesi 75 üzerinde kapanış için çok güzel bir gün olabilir.72500 altı ise beni kısa vadede çok bozar.
xu30 Günlük

Yeşil çizgilerden hangisi kırılırsa o yönde diğer kanal hedeftedir.Sizce mavi mi yoksa mor mu?Hamdım...Piştim...Yandım...
Yüreksize Yorgan Döşek, Koçyiğide ver Meydanı... Şu Yeryüzü Er Meydanı...
Yorum
-
Elbette bir de zamanlaması büyük önem taşıyor. Zira bu şikayet tam da ABD Başkanı Barack Obama, Hazine Bakanı Timothy Geithner ve Demokrat Senatör Christopher Dodd'un finansal sistemle ilgili yeni düzenlemeleri Senato'dan geçirebilmek için Cumhuriyetçilerin muhalefetini kırmak amacıyla kamuoyunda Wall Street antipatisi yaratmaya çalıştıkları bir döneme denk geldi.
Bayram değil seyran değil eniştem beni niye öptü
Tam böyle olmuş anlaşılan
Abd de kongrede
karmaşık düseni biraz sıkacak düzenlemeler
için çalışmalar yapılıyor
demekki kamuoyundan yeterli destek gelmemişki
Bu haber ortaya salındıKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
selamlar..
müdavimler hatırlıyor olmalı..Sn M.Dğny geçmişte bir gün yükseliş trendlerinin sonunun geldiğinin teyidini NET lerdeki yükselişlerden anlarız diye yazmıştı... en son hareketi bunlar yapar gömlekçi olarak bizlerde trend sonunu bununla teyit ederiz anlamında yazmıştı...
Sn M.Dğny bu vesile ile tekrar teşekkür edip hatırlatmada bulunmak istedim..
Yorum
-
Medical Dentist Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterselamlar..
müdavimler hatırlıyor olmalı..Sn M.Dğny geçmişte bir gün yükseliş trendlerinin sonunun geldiğinin teyidini NET lerdeki yükselişlerden anlarız diye yazmıştı... en son hareketi bunlar yapar gömlekçi olarak bizlerde trend sonunu bununla teyit ederiz anlamında yazmıştı...
Sn M.Dğny bu vesile ile tekrar teşekkür edip hatırlatmada bulunmak istedim..
Sevgili murat ağbi notlerin son dediğini yazmıştı ancak netler bir sene içinde birçok defa trendin bittiğini söylediği halde trendin bitmediğini hatırlatmak isterim ben de.Hamdım...Piştim...Yandım...
Yüreksize Yorgan Döşek, Koçyiğide ver Meydanı... Şu Yeryüzü Er Meydanı...
Yorum
-
teşekkurler sn karınca... gösterge ne hal aldı diye merak ediyordum...karınca06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
göstergelerde bozulma yok ve silkeleme operasyonu devam edıyor...
endeks pazartesi-salı 73850 üzerine atabilirse yukarı yeni bir hareket
başlar.....
pazartesi +bar gelmeli yoksa işler karışacak diye düşünüyorum ben de...
Yorum

Yorum