Dost Meclisi

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • culex
    Tecrübeli
    • 22 Eylül 2009
    • 908

EFE_09 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    rajkamlarda örtüştük n culex
    saat 17 ye kadar yukarı rampa başlangıcı 73.725--ancak 73.800 önemli..

long için 73.750 geçilmesi gerekir dediğim halde ekran başından ayrılma stresiyle bu söylediğime kendim uymayıp73.850 deki emri değiştirip 73650 den şort pozisyona kar al yapıp kapatmanın ne kadar hatalı olduğunu görmüş oldum.bu iş disiplinden en ufak sapmayı kabul etmiyor.öğrenmeye devam...iyi akşamlar
    .

Yorum

• kahin
      Katılımcı
      • 26 Eylül 2009
      • 42

bugün krılım noktası olarak sectikleri 73.700 ler yarın acılışta kolay gecilecek bir destek olarak kendini gösterecektir diye düşünmekteyim..74-75.000 lerdeki oyalanma için yeterli bir süreydi bu..cumaya kadar long kalmayı becerebilenler fazlasıyla sefasını sürecektir..düzeltmeye cesaret bile edemiyorlar o kadar cok ayı varkitahmin ettiğim gibi cok agresif yukarı sürerlerse o ayıcıkların arasında olmaktan mutluluk duyacağım ama kısa süreliğine..piyasa bariz düzeliyor..satışlar siparişler arttı.üstü örtülen yatırımlar canlandırılıyor tekrar taze para dolaşmaya başladı..Cok yakındır cakmaları... en az 10.000 puan cakılma bekliyorumm.sonra yukarı devammm.bu sene imkb nin bile hayal edemeyeceği gösterişli bir yıl kapanışı olacak bana kalırsa..Şimdi aynı taktik haziran vadeye de gelecek son 1.5 hafta cakarlarken kısa pozları hazirana taşıyoruz ayagı yapıp dönüşte ayılara güzel bir sürpriz daha gelecek diye düşünüyorum.Vadenin bir önceki gecesi fulll+full şort gireceğim sadece 1 geceliğine15 gün long taşımada verdiğini 1 gecede verecektir.bakalım düşünceler böyle takip edelim yermi yemez mi

Yorum

• EFE_09
        Tecrübeli
        • 14 Mayıs 2009
        • 1078

Herkese günaydın ..stratejiye aykırı olarak dünkapanışdan longdayım..her pozsiyonda olan gibi tedirginim tabiki..herkese bol kazançlar
        yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        Son dakkalarda para çıkışı sıfırlandı
        ve para girişi imkb 100 8 kurum 560 bin tl
        Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..

Yorum

• kahin
          Katılımcı
          • 26 Eylül 2009
          • 42

kahin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          bugün krılım noktası olarak sectikleri 73.700 ler yarın acılışta kolay gecilecek bir destek olarak kendini gösterecektir diye düşünmekteyim..74-75.000 lerdeki oyalanma için yeterli bir süreydi bu..cumaya kadar long kalmayı becerebilenler fazlasıyla sefasını sürecektir..düzeltmeye cesaret bile edemiyorlar o kadar cok ayı varkitahmin ettiğim gibi cok agresif yukarı sürerlerse o ayıcıkların arasında olmaktan mutluluk duyacağım ama kısa süreliğine..piyasa bariz düzeliyor..satışlar siparişler arttı.üstü örtülen yatırımlar canlandırılıyor tekrar taze para dolaşmaya başladı..Cok yakındır cakmaları... en az 10.000 puan cakılma bekliyorumm.sonra yukarı devammm.bu sene imkb nin bile hayal edemeyeceği gösterişli bir yıl kapanışı olacak bana kalırsa..Şimdi aynı taktik haziran vadeye de gelecek son 1.5 hafta cakarlarken kısa pozları hazirana taşıyoruz ayagı yapıp dönüşte ayılara güzel bir sürpriz daha gelecek diye düşünüyorum.Vadenin bir önceki gecesi fulll+full şort gireceğim sadece 1 geceliğine15 gün long taşımada verdiğini 1 gecede verecektir.bakalım düşünceler böyle takip edelim yermi yemez mi
          bu kadar olur aynen takipson üç gün yemyeşil hareketler bekliyorum..hele sen cuma gör şenliği.ben diyim 3000 sen de 4000 puan yukarı..

Yorum

• culex
            Tecrübeli
            • 22 Eylül 2009
            • 908

cümleten günaydın
            kendimce takip ettiğim bantlar

ort bant : 73436-72913
            dış bant : 73697-72652

saygılar bol kazançlar
            .

Yorum

• culex
              Tecrübeli
              • 22 Eylül 2009
              • 908

üst banttan long stop orta bant altı 2 kademe
              .

Yorum

• EFE_09
                Tecrübeli
                • 14 Mayıs 2009
                • 1078

culex Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                cümleten günaydın

saygılar bol kazançlar
                Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..

Yorum

• mutimar
                  Bağımlı
                  • 12 Mart 2009
                  • 1356

Abilerim Günaydın..
                  Günlerden beri uygun olmadığım için ne piyasayı takip edebildim nede buraya ugrayabildim, dilerim hepiniz iyisinizdir......

Piyasa nasıl bakalım biraz yazılarınızı okuyarak inceleme yapayım anlayabildiğim kadarı ile
                  Bu arada 1 haftadır NAKİT bekliyorum....
                  Tırsık VOB'cu...

Yorum

• yemekçi
                    Gurme
                    • 22 Mart 2009
                    • 3314

Günaydın dostlar
                    Kapitalizmin zor sınavı
                    Bir dönemin sonuna doğru

Yorum

• culex
                      Tecrübeli
                      • 22 Eylül 2009
                      • 908

sayın efe hele şu 74 üstüne bir atalım ve kalalım daha da güzel olacak.ama bu arada 73.500 ü bir kez daha ziyaret edebiliriz diye düşünüyorum.saygılar
                      .

Yorum

• EFE_09
                        Tecrübeli
                        • 14 Mayıs 2009
                        • 1078

sayın efe hele şu 74 üstüne bir atalım ve kalalım daha da güzel olacak.ama bu arada 73.500 ü bir kez daha ziyaret edebiliriz diye düşünüyorum.saygılar
                        güzel dediniz ancak long için dönüş ile 73.625 i kırması teyitlenmeli diye düşünüyorum..

ana yukarı trend için 73.850 üzerinde kalmalı

Yorum

• Bear_Bull
                          Spread Trader
                          • 09 Şubat 2009
                          • 773

ortaya karışık.

Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)

Yorum

• daroka
                            ......
                            • 24 Nisan 2009
                            • 362

15 dakikalık grafiklere bakınca bariz bir obo gözükmekte eğerki 74400 üstüne atıp orada kalırsa obo tehlikesi geçmiş olur...
                            eğerki obo çalışırsa hedefi 70,900 - 71,300 arası bir yer olur...
                            ancak bunun cumadan önce çalışacağına inanmıyorum çünkü cuma günü abd vadelilerinin en son günü ve yüksekten kapamak isticeklerdir...
                            herkese hayırlı kazançlar...
                            YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım, bilgi, yorum ve tavsiyelerim "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.

Yorum

• EFE_09
                              Tecrübeli
                              • 14 Mayıs 2009
                              • 1078

cümleten günaydın

saygılar bol kazançlar
                              Bir stoplu üst band yolcuları kazanıyor ..bu artık kaçıncı teyit sistemde..k17k17

Yorum

• karınca06
                                KASAP
                                • 12 Nisan 2009
                                • 976

karınca06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

hasan abi para girişini koymuş para cıkmıyor benım göstergeler düşmüyor

eee py sen ne yapacaksın ss yukarı gıdeceksın ve nazlanıyosun tepene

bındım ınmem...asagı gıdersen ben 2 kuruş kaybederim sen 100 kuruş

kaybedersın....bakalım endeks nereden dönerek yenı tepelere gıdecek....

flat olmuş olsam yarın için 73800 uzerı saatlık kapanışta 73800 altı stoploss

olarak long olurdum....

sevgılı bear bull pasta için tesekkurler.....
                                kahin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                üst banttan long stop orta bant altı 2 kademe
                                EFE_09 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                Bir stoplu üst band yolcuları kazanıyor ..bu artık kaçıncı teyit sistemde..k17k17
                                daroka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                15 dakikalık grafiklere bakınca bariz bir obo gözükmekte eğerki 74400 üstüne atıp orada kalırsa obo tehlikesi geçmiş olur...
                                eğerki obo çalışırsa hedefi 70,900 - 71,300 arası bir yer olur...
                                ancak bunun cumadan önce çalışacağına inanmıyorum çünkü cuma günü abd vadelilerinin en son günü ve yüksekten kapamak isticeklerdir...
                                herkese hayırlı kazançlar...

dost meclisi farkı

farklı acılardan bakışlar ve yine karlı bir işlem günü.....

katkısı bulunan herkese tesekkurler.....

Yorum

Working...
                                X

Debug Information