Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
görünen o ..mutimar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterErkenmi indik ne.....
stoplar çalıştıBen küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Yorum
-
-
(yenileme) abd'de gsyih beklentilerin altinda kaldi
abd'de yilin dorduncu ceyregine ait gsyih rakaminin son revize degeri beklentilerin altinda kaldi. Aciklanan rakam bir onceki hesaplama rakaminin da altinda kaldi. Tuketim ve yatirim harcamalarinin asagi yonlu revize edilmesi bu durumda etkili oldu.
Abd ticaret bakanligi'nin aciklamasina gore gsyih gecen yilin son ceyreginde yuzde 5.6
oraninda artti. Gecen ay yapilan aciklamada dorduncu ceyrek gsyih rakaminin yuzde 5.9
oldugu ifade edilmisti. Beklentiler bu oraninin yuzde 5.8'e revize edilecegi yonunde idi.
Ote yandan gecen yilin ucuncu ceyregignde ise gsyih'da yuzde 2.2 oraninda artis yasanmisti.
Gsyih'nin bu yilin ilk ceyregnde ise yuzde 2.5 ila yuzde 3 oraninda artmasi bekleniyor.
Yilin ilk ceyregine iliskin gsyih verisi 30 nisan tarihinde aciklanacak.
Ote yandan yilin ucuncu ceyreginde yuzde 13.8 oraninda artan sirket karlari dorduncu
ceyrekte yuzde 8.2 oraninda artti. Yillik bazda ise karlarda yuzde 51.8 oraninda arttigi gozlendi.
Gecen yilin son ceyreginde gerceklesen tuketici harcamalari yuzde 1.7 artistan yuzde 1.6
artisa revize edildi.
Kisisel tuketim fiyat endeksi (pce) ise dorduncu ceyrekte yuzde 2.3 artistan yuzde 2.5
artisa revize edildi. Cekirdek pce endeksi ise yuzde 1.6 artistan yuzde 1.8 artisa revize
edildi.
Gsyih fiyat endeksi yuzde 1.9 artistan yuzde 2 artisa revize edilirken, zincir agirlikli
gsyih fiyat endeksi yuzde 0.4 artistan yuzde 0.5 artisa revize edildi.
-matriks-Kapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
EFE_09 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergörünen o ..
stoplar çalıştıSaglık olsun abiler... dert değil........yeni bir pozisyon alırız başka zamanlarda öyle değil mi...ANOFEL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster-250 puan
Tırsık VOB'cu...
Yorum
-
las vegas kumar makineleri olsa bu kadar biçmezdi.ne aşağısı belli ne yukarısı.birileri birilerini iyi biçiyor.bu oyunda yokum dostlar.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
Dünkü para giriş rakamı yanlış olmuşyemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterPara girişi imkb 100 8 kurum 54.680
10 kurum bazında imiş
Doğrusu : 60.989Kapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
Akşama düzeltirim abi..yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDünkü para giriş rakamı yanlış olmuş
10 kurum bazında imiş
Doğrusu : 60.989
şı anki durum nasıl ...Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Yorum
-
Arkadaşlar yeminle öğlenki yazımın ardından cüneyt abi ile konuştum.Hatta onun bilgisayarı göçmüştü. onu halletmiş. hadi geçmiş olsun dedim.
birde dedi ki , yazdıklarını ben ve hasan abi geyik olduğunu anlıyoruz da diğerleri anlamayabilir dedi. Gerçekten alındın zannedebilir insanlar dedi.
Bende iki mesaj yazmıştım; birisi gitti sanmıştım. gitmemiş. diğerini de gönderemeden sistemim çöktü.
Sonra da 14.00 de doktor randevum vardı.
Şunu çok net olarak söyliyebilirimki, benim yazdıklarımın hepsi tamamiyle şakadır. Yoksa bir dürümü dert edecek adam değiliz elhamdüllah.İki dürüm olsa neyse
Bu dürüm ısmarlatma işi bizim aramızda 4 yıldır sürdürdüğümüz bir geyik. Sonunda toplanırız ve herkes kendi öder.Yada en kötü ihtimalle ben,hasan abi yada simurg.
Bu cumartesi de Hasan abi ister ısmarlar ama ister ısmarlamaz.Çünkü benim gelme yüzdem %10 lara düştü.
Not: Hasan abi bu arada senin mesajını murat abinin mesajı üstüne alıntılamamın sebebi ne kadar paralel düşündüğünüzü ve ne kadar iyi bir gözlemci olduğunu belirtmek içindi.yanlış anlama haaa.
Yorum

Yorum