Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Gizemli olması için düz rakam
Dow 10.666 altına kapamamalı
benim için en önemli nokta 10712 altına gelmemesi,1o710 dahi görmemeli görürse pazartesi bütün piyasalarda stoplar çalışır.sebebi ise 360 dklık trend sar ı o noktaya denk geliyor.böyle bir çalışmayı daha öncede yapmıştım ve herkes günler süren düşüşün altında kalmıştı.yalnız matriks teki parabolik sarlar hatalı matamatiksel işlem yaptığı için foreks ms uyumu daha fazla olduğu için foreks deki sarı 360dklık olarak baz alınız.
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Buda son 3 günlük pasta
Kabul etmek lazimki
buna göre son 3 günde
byükler şort
küçükler long olmuş
Veya küçükler pert olmuş
pert olurkende kisa kapamişlar
ama toplamda diğerlerindeki long da artmış
yine toplamda ilk 5 kurum şortlarıda artmış
Yanı bence büyükler firsattan istifade şort tarafına
ağırlık vermişler
Burdan ne çıkar
Yine bence yukarı gidişler olsada ki, olacak
satış fırsatı olarak kullanılacak
Yukarı devam edecek bir piyasa varsa
65.000-65.200 leri bir görecekler (bence) Tabiki bugünü kast etmedim Bugün üstte 67.000 altta 66.000-65.700 Bakalım
Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
s.a hayırlı cumalar vede kazançlar............isim çok güzel dost meclisi.............bir tanesini gördüm bile hemen hasan abim nasılsın..........baldırı çıbbap mısın ................
dostum bana 100-300 puan yetiyor.yönü bulduğum zaman 100 adete çıkabiliyorum.buda iyi yevmiye demektir.zira komisyonum sıfıra yakın.
?????......
böyle bir yazıya gerek varmıdır...bence yoktur....
kusuruma bakma kardeşim...neticede eminim burda herkes iyi niyetli... ama bence pozisyon miktarı,aldığın puan vs...dost meclisine gereken bilgiler değil...
dilerim hep kazanırsın...dilerim işlerin hep bereketli olur...
ama ben böyle yazıldımı kusuruma bakma forumlardan soğuyorum....
yeri geliyor bu ülkede insanlar 10 lira 20 lira yevmiye ile çalışıyorlar...bütün gün ırgatlık ediyorlar...alınteri döküyorlar...
bence para ve iman gizli olmalıdır...
azıda çoğuda kişinin sırrıdır...bana göre geriside teferruatdır...
Dun sabah sevgili doktorumuz uğradı ve selam verdi
O yazıyı geç farkettim fakat gerçekten S.A kısmını farkedemedim
Veya beyin algılayamadı (varsa şayet)
böyle bir yazıya gerek varmıdır...bence yoktur....
kusuruma bakma kardeşim...neticede eminim burda herkes iyi niyetli... ama bence pozisyon miktarı,aldığın puan vs...dost meclisine gereken bilgiler değil...
dilerim hep kazanırsın...dilerim işlerin hep bereketli olur...
ama ben böyle yazıldımı kusuruma bakma forumlardan soğuyorum....
yeri geliyor bu ülkede insanlar 10 lira 20 lira yevmiye ile çalışıyorlar...bütün gün ırgatlık ediyorlar...alınteri döküyorlar...
bence para ve iman gizli olmalıdır...
azıda çoğuda kişinin sırrıdır...bana göre geriside teferruatdır...
bazen sohbet insanı istemediği noktalara sürükleyebiliyor.düşüncenizde %100 haklısınız.sır olmak en iyisi amacım kişilere durumu yansıtmak değildi,düşüncesizlik ettim.kimse kuruma kalmasın.paylaşımlar bilimsel ve teknik dışına bundan sonra çıkmayacaktır.
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Buda son 3 günlük pasta
Kabul etmek lazimki
buna göre son 3 günde
byükler şort
küçükler long olmuş
Veya küçükler pert olmuş
pert olurkende kisa kapamişlar
ama toplamda diğerlerindeki long da artmış
yine toplamda ilk 5 kurum şortlarıda artmış
Yanı bence büyükler firsattan istifade şort tarafına
ağırlık vermişler
Burdan ne çıkar