akşamları izmire bağlanıyor abi.gündüzleri istanbula.arasıra bakıyorum anadoluya da bağlandığı oluyor göç itibariyle.duruma göre değişiyor yani
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
-
yalova kaymakamını tanıyordum eskiden, şimdikini bilmiyorumbogazici77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterakşamları izmire bağlanıyor abi.gündüzleri istanbula.arasıra bakıyorum anadoluya da bağlandığı oluyor göç itibariyle.duruma göre değişiyor yani
Yorum
-
Yemen muhalefeti:devlet baskani salih olduruldu-cnbce -matriks-
YEMEN'LI YETKILILER: DEVLET BASKANI OLMEDI, HAFIF YARALI
-MATRIKS-Her kim bu vatanı,canından aziz bilir,canımdır kardeşimdir.
Her kim ki,bu vatana hainlik eder,kardeşim bile olsa benden değildir.
ÜMİT ÖZDOĞAN
Yorum
-
3 gündür poz acmadık...şimdi elimize verdiler bakalımporitino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster75900 e yazdıgım uzunlar gelmiş...
Umarım stopları patlatmak icin yapmıslardır ve hayırlı olur.
Umarım şelale yemem...Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
ne demişler, borsada fırsatlar bitmez.poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster75900 e yazdıgım uzunlar gelmiş...
Umarım stopları patlatmak icin yapmıslardır ve hayırlı olur.
hayırlı olsun uzunların. iş yapar diye düşünüyorum.
Yorum
-
umarımporitino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster3 gündür poz acmadık...şimdi elimize verdiler bakalım
Umarım şelale yemem...
Yorum
-
FDOW da göçmüş...Bugün yallah tazyik yapmazsa daha ne zaman yapsın..FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterartık sıkı durun, YALLAH TAZYİK.Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
bitti gibi, artık seçim rallisi başlıyorVOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterfikret abi düşüş bitti mi yahu ? bitir artık şunu.
Yorum
-
böyle biterse söz dondurmalar bendenFNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbugün spot kapanışı 63.350 gibi olur tahminen. 63.500-63.850 daha tatlı.
Yorum
-
Sen de yiyecek misin? evet diyorsan sen bana gönder, senin olduğun yerde bize kalmaz, tecrübeyle sabittirVOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterböyle biterse söz dondurmalar benden

Yorum
-
şimdi dondurma göndermek zor da, sen akşam dondurma al hasan abi parasını verecek sana sonraFNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSen de yiyecek misin? evet diyorsan sen bana gönder, senin olduğun yerde bize kalmaz, tecrübeyle sabittir

Yorum
Yorum