arkadaş böyle saçmalık görmedim.aracı kurumun sayfasına girmeye çalışırken verdiği uyarıya bakın: bağlantı hatası: kullanıcı sayısı aşımı
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
tarıh 18.052011
eh biraz ben yazdım yapayım
işlem yapmıyorum nasılsa
poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster62800 lerin yolu açılıyor sanki????peki en düşük kaç olmuş 61.138yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSpot 100 61.200 bendeki rakam
ama tabii daha çok var
değerli dostlar
bazen atmasyon yapıyoruz tutuyor
seçime kadar spot 100 maximum 68.500 leri görebilir
şayet oyle bişi olursa
ben vob ta takılmama durumumu unutur
seçime ise isa girerim
şöyle bir tarafta dursun
tabii arada önemli dirençler var ve giçilmesi haylı zor olanKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
Bu arada diğer tarafa eklediğim yazıyı buraya tekrar hatırlatmak gerekirse.
Bu arada Murat Doğanayı es geçmek olmaz. O benim öz abimden de öte. İşte 20 Nisan tarihinde de buraya eklediğim analizi tekrar ekliyorum. Aşağıdaki analizde tek güncellediği rakam 61000 rakamını 61500'e çekmek olmuştu 10 gün önce. Altı yok.Olursa da sıkıntı var demişti.
geçerli olacağı tarih ::: 20,04,2011
Dow alım yönlü hareketli stoploss 12276
S&p alım yönlü hareketli stoploss 1318
Fdow alım yönlü hareketli stoploss 12222
İMKB XU100 endeksimiz için;
satım yönlü hareketli stoploss 66440
DİRENÇLER;
70288-71777 ve bence nihai hedef 77777,,,
Ve eğer nihai hedef görülecek ise engeç seçimden tek parti AK parti çıkması neticesinde
Seçimden sonraki 2-2,5 hafta içinde görülecek ,abd içinde bunalımlı zamanlar 04 temmuz haftasından itibaren başlıyor …(tabii en geç )
En erken başlayabileceği tarih de 27 haziran haftası…
Bu bahsettiğim tarihlerden önce asıl çöküşün başlayabileceğini sanmıyorum ,
Olsa olsa düzeltme düşüşleri olabilir.
77777 hedefi bildiğiniz gibi 4 yıldır dilime pelesenk olan bir hedeftir,
Sonrasına inancım 0 dır…
DESTEKLER;
65601-64520-63318-61724 .,.,.,
eğer stoploss un altına giren bir düşüş başlar ise ;
Ben seçimden önceki son düzeltme olacağına inanırım ve 61000 in altına
İnemeyeceğinide şimdiden söyleyebilirim…
Seçimden 10 iş günü öncesine kadar bol dalgalı bir piyasa olacağı açık ,,,,
hisse bazlı sert hareketler devam edecek gibi…
Yorum
-
abi geçmiş olsun türkiyede olmaz diye bişi düşünemiyorum sahtekar bunlarculex Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterarkadaş böyle saçmalık görmedim.aracı kurumun sayfasına girmeye çalışırken verdiği uyarıya bakın: bağlantı hatası: kullanıcı sayısı aşımıKopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
yemekci kardeş farklı düşünceler olsun ki doğruyu yanlış okuyarak bulabilelimyemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKırk yılda bir ben yazmıştım dedim biraz boburlenelim diye
Volvo da hemen forsumuzu yamultmak için yazıyı yapıştırdı alacağın olsun sevgili volvo:040::040::040::040::040::040::040:
Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
Yok be hasan abi.Senin forsunu yıkabilecek, senin temiz kalbini yıkabilecek delikanlı tanımıyorum bu memleketde. Sen süper bir insansın.yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKırk yılda bir ben yazmıştım dedim
biraz boburlenelim diye
Volvo da hemen forsumuzu yamultmak için yazıyı yapıştırdı
alacağın olsun sevgili volvo:040::040::040::040::040::040::040:

Yorum
-
Oyle olsun barıVOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYok be hasan abi.Senin forsunu yıkabilecek, senin temiz kalbini yıkabilecek delikanlı tanımıyorum bu memleketde. Sen süper bir insansın.
Kapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
...................FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterimkb100 63.150 üzeri kapanışa OK, yoksa yarın sabah 62.500'e müracaat.
63500 civarı olursa zaten korkulacak birşey kalmaz.Kapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
Allah a emanet olun dostlarımKopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
Yorum