poritino Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Seans içi yorumunu da alalım abi? Nereye kadar gevşemeyi normal karşılarsın...Ya da burada ne kadar dinlenirse yukarı atak denemesi yapabilir?FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterzaten gün içerisinde asansör hareketlerle yeteri kadar MC yediriyor millete, partiye gerek yok diyor pala.
Sorularım ne kadar süper dimi
Kaçtan alalım kaçtan satalımın biraz daha teknik hali oldu
Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
culex Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstercümleten günaydın
bantlar
orta bant : 75250-74050
dış bant : 75875-73450
Teşekkürler...Dışbandın dışına atmışız desene...Bugün ilginç birgün olacak...Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
75.700-76.500 arası trade yeri. altı short, üstü longporitino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSeans içi yorumunu da alalım abi? Nereye kadar gevşemeyi normal karşılarsın...Ya da burada ne kadar dinlenirse yukarı atak denemesi yapabilir?
Sorularım ne kadar süper dimi
Kaçtan alalım kaçtan satalımın biraz daha teknik hali oldu
Yorum
-
şöyle açıklayayım:FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster75.700-76.500 arası trade yeri. altı short, üstü long
75.700 civarı üzerine atınca long, 76.300-76.500 arası yukarı çıkmıyorsa short.
Yorum
-
:081:Tam düşündüğüm üst rakamlar abi, dün sanırım 76.450 en üst rakamdıFNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterşöyle açıklayayım:
75.700 civarı üzerine atınca long, 76.300-76.500 arası yukarı çıkmıyorsa short.
Tırsık VOB'cu...
Yorum
-
ben anlamam alt üst rakamlardan, grafikteki ortalamalar öyle der.mutimar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster:081:Tam düşündüğüm üst rakamlar abi, dün sanırım 76.450 en üst rakamdı
75.700 5M 144 ortalama olduğu için önemli.
76.500 atmasyon
Yorum
-
abvmutimar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterfikret abi uzunları kpadım ama short olamadık beee, o yüzden 700 lerinde altına gelsin istiyorum
sadece temenni, short olamayınca
ama a.b.v. Sabah sabah yaklaşık 900 puan long lardan
Yorum
-
Tek umudum 14:30 a kadar tabanları yağlamaması. Seans arası aşağı verip seans açılışıyla yine topuklasa tadından yenmez...FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstershort açtırıyor, fırsat veriyor, topukları yağlarsa görürüm.Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
Yorum