Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
yok abi totem yapıyorum. sen ne dersen çıkıyor sonuçta.FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterniye katılarak güldün?
gerçi haklısın, ...
sell in may ve benim gülmem gibi. şimdi 9*.*** diyorsun ben yine güleyim ki olsun diye.
nasılım ?
Yorum
-
grafikten bahsediyorsanız saatlik grafik stoshastikculex Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkaçlık objektif kullandın. renkler çok canlı.Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
Allah razı olsun abi kullanacam inşaallah başarılı olurumFNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstereren o periyotları mav ile uygularsın.Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
Nasılsa okumayacaksınFNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertotem motem ben anlamam volvo.
seni red listeme alıyorum, dalganı geç ama ben okumamış olurum bari.
Sendeki bu alınganlık da adamı hasta eder. Tanımasam 20 yaşında olgunluktaki birisi sanırdım seni. Burada eğlenmeyeceksek ne işimiz var .Son
Yorum
-
Nasılsa okumayacaksınFNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertotem motem ben anlamam volvo.
Sendeki bu alınganlık da adamı hasta eder. Tanımasam 20 yaşında olgunluktaki birisi sanırdım seni. Burada eğlenmeyeceksek ne işimiz var .Son 2 yılın
Yorum
-
Sendeki bu alınganlık da adamı hasta eder. Tanımasam 20 yaşında olgunluktaki birisi sanırdım seni. Burada eğlenmeyeceksek ne işimiz var .Son 2 yılın bana öğrettiği
Yorum
-
Sendeki bu alınganlık da adamı hasta eder. Tanımasam 20 yaşında olgunluktaki birisi sanırdım seni. Burada eğlenmeyeceksek ne işimiz var .Son 2 yılın bana öğrettiği birşey
Yorum
-
Sendeki bu alınganlık da adamı hasta eder. Tanımasam 20 yaşında olgunluktaki birisi sanırdım seni. Burada eğlenmeyeceksek ne işimiz var .Son 2 yılın bana öğrettiği birşey var.Kimse *********
Yorum
-
fikret abi helal olsun sanaFNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster3 dakika sonra bakın ne oluyor...Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
abi lütfen devam edin şahsıma ben sizden binlerce duacıyım geç bulduk erken kaybetmeyelimFNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdaha da yazmam, yanıldım. Allah'a emanet olunuz.Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum

Yorum