Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
ABV dostum, yararlandıysan ne mutlu.
sabaha gap var diyor kapanış.
yarın 77.150 altı-üstü olayı, özellikle 77.150 altına inmezse, kapanış çok güzel olabilir.
iyi akşamlar.
yürekten alkışlıyorum.pala senmisin inan bazen çözemiyorum.helal olsun daha ne diyim
yıllardır okuyorum yanıldığına rastlamadım.adresini özelden yollarsan abi sana eşşek kadar nazar boncuğu göndereyim
Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Dostlar aslında yukrıdaki rakamlar banttır benim için nereye kırılırsa o yne gider..iki bant arasında uzun vadeli poz tutmam
İMKB kapanış 64.561..60 puanla bandın içine gimiş..66.551 geçilirse longcular biraz rahatlar..hareketli stoploss da bu rakamla eşitlenmiş.yani 66.551 geçilmeden lon olmam..
Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
selamun aleyküm
İMKB Bugün İçin Beklenti :
Hala 200 günlük hareketli ortalama seviyesi olan 79250 seviyesi geçilmediğinden dünkü yükseliş hala “tepki yükselişi” olarak sınıflandırılmalıdır. Bugün 14:00’teki GÖZLER PEPEKADA OLACAK...! TCMB kararları sonrasında çizilecek yön daha hareketin devamı açısından daha net bilgiler verebileceğinden çok önemli olacaktır. Zira 79250’nin üzerinde kalınması hareketin 80500-81000 bandına taşınmasına neden olabileceğinden çok ama çok önemlidir.
* > Diğer yandan İMKB30 spot endeksin beklediğim tepkiyi verememesi ya da olası tepki ile 79250 seviyesini geçememesi durumunda; 75000 hedefi hala geçerli olacaktır...!
Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
ULUKARTAL bekletimiz yükselişin devam etmesi yönünde. 79,200 seviyesinde oluşan direncin geçilmesi halinde ise 80,000 seviyeleri bir sonraki hedef olacaktır. Pozitif görünümün devamı için üzerinde kalınması gereken seviye güncellenerek 78,200 olmuştur. Bu seviye long pozisyonlar için stoploss olarak takip edilebilir.
Destek:78,400-77,850 Direnç:79,200-80,350"
24.05.2011 Yabancı 62,63
23.05.2011 Yabancı 62,74
Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
TURKISH "YUNANİSTAN HAZIRLANIRKEN, BUGÜN SÖZ ve GÖZ MERKEZDE
IMKB'de seçime 2,5 hafta kalmışken, hem yurtdışındaki belirsizlik hem de içeride ne tür tedbirler gelecek Mecliste sandalye dağılımı nasıl olacak sorusunun cevabı flue'yken çok zor ama 200 günlük ortalamalara gelen IMKB, bu seviyeyi geçebilirmi ? volatilite bu kadar yüksekken Evet . Ama kalıcı olur mu? Hayır.
Bugün için gün içi yapılacak tradelerde aşağı yönlü açılışlar MB kararlarına kadarki süreçte yeniden seansiçi alım fırsatı yaratmakta. Karşılık oranlarının arttırılması piyasaya satış getireceğinden seansiçi 1000-1500 puanlık geri çekilmelerde tekrardan yeni bir alım fırsatı yaratacaktır. Karşılıklarda bir değişim olmaması durumunda piyasanın gün sonu hedefi 80bin seviyesi olacaktır.
Son önemli not: Son düşüş dalgasından sonra tüm açılan uzun pozisyonların ve yeni yapılan uzun yönlü maliyetlerin STOP LOSS’u 76,500 olarak izlenmesini altını bir kez daha çizerek önemle belirtmek isteriz.
BURAK GERÇEK
sn tractact diğer topiklerde var yalnız bizdede bulunsun istedim
tractact Nickli Üyeden Alıntı
İMKB100 haftalık grafikteki TOBO... hedef 82,000... USD veya İMKB100 grafiklerindeki TOBO'lardan biri tuzak... genelde borsaya yönelindiğinden İMKB100 grafiğinde tuzak kurulmuş olma ihtimalini yüksek buluyorum...
fikret abim bu gün gelemedi heralde gelse palanın oyunlarını önceden haber verirdi
Yorum