Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
evet bi ara 3000 üzeriydi şu an biraz daha geriledi 2288
Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Herkese günaydın...Açılışa kadar yukarı gidecekmiş izlenimi verince 85350 iken serbestten longları kapatayım diye bir bastım ki 225 e kadar basmışlar. saniyeyle zararsız satmayı kaçırdım...
poz 150 puan zararla flat oldu.
Sağlık olsun ne diyeyim...
Hayırlı cumalar...
bende seni merak ediyordum ..ucuz sıyırmışsın sevindim
Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
bende seni merak ediyordum ..ucuz sıyırmışsın sevindim
Açılışa kadar 85350 yi yukarı doğru ağır ağır zorlamalarından çok belliydi. Amcaların elinde alt destekleri test etme şansı varken bugünü kaçırmazlar diip kapadım..Şükür..
Senin sayende 84650 den koyduğum longları da az önce 85075 den yolladım. Daha ne olsun ABV...
Şimdilik flat.
Teşekkürler...
Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
nedense bugün veya yarın imkb nin 68.265 öpeceğini düşünüyorum...gün sonunda bir daha değerlendirmek lazım
ben bu borsada birşeyi net öğrendim:
yukarıda olsun aşağıda olsun korkulan bir değer varsa o değer kısa sürede illaaki görülür...
Haaa tekrar 77 lerin üzerine gider de geri gelir ya da direkt simdi gider ama gider.
geçilmesine tabiiki geçilebilir ama kısa süreli indikatörler i önce soğutması gerekmez mi sonra fazla ısınır conta yakabilir
Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
bu gün tarım dışı verisi de var ..
indikatörün kısa olanını soğutuyorum derken bi üstündekini de soğutacam derse vakit daralır veri zamanı yaklaşırsa o zaman telaşta başlar ne dersiniz
Yorum