Alımlara bakılırsa İMKB'nin altında HAZİNE bulmuşlar gibi geldi.
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
750 maliyetli shortlarla stop olamadan bekliyorum...En fazla yarın da biraz acı çekip sonra ferahlayacağımı düşünüyorum... Çarşambadan önce poz'a girmeyeceğim diyordum ama adamlar bir şekilde sokuyorlar işte
Herkese iyiakşamlar...
Yemekçini stoplar aşağılarda patlamıştır da kurtarmıştır umarım.Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
işte beyler pozisyon açmak için aylarca uğraşıp endeks izlemeye gerek yok...Aylardır sesleri çıkmıyordu ama adamlar ince ince haberleri basmaya başladılar...
Sırf bu habeleri bekleyip yavaş yavaş shorta geçeceksin.
Ne zaman ki kotu haberler vermeye başlıyorlar long kovalamaya başlayacaksın.
Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
dostlar pemb çubuk fallanması yanlış sinyal verdi ,öncelikle kusura bakmayın aa dedim ya bu fal yarının ne oolacağını kim bilebilir..ama faydasız olduğunu düşünüyorsanız lütfen söyleyin bu saçma sapan fal muhabbetini paylaşmayı keseyim
Dostlar umarım zarar yoktur,tek yönli stratejime güvenim iyice artmaya başladı..
EFE_09 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTünaydın dostlar..kazançlar bol olsun..hareketli stoploss kırılmadan benim için şort yok..olursa long olmazsa flatBen küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Yorum
-
yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYok bunun bize ekmek yedirmeye niyeti yok
Bizi stp yapmadan geri gelmez300 Puan zarar ve stopyemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBen birazdan çıkacağım
ya stop olurum
yada kapanışa göre bir karar veririm
size kolay gelsinKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
dostum çubuklar ne diyor?EFE_09 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdostlar pemb çubuk fallanması yanlış sinyal verdi ,öncelikle kusura bakmayın aa dedim ya bu fal yarının ne oolacağını kim bilebilir..ama faydasız olduğunu düşünüyorsanız lütfen söyleyin bu saçma sapan fal muhabbetini paylaşmayı keseyim
Dostlar umarım zarar yoktur,tek yönli stratejime güvenim iyice artmaya başladı..
Yorum
-
Genelde doğru soyluyorEFE_09 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdostlar pemb çubuk fallanması yanlış sinyal verdi ,öncelikle kusura bakmayın aa dedim ya bu fal yarının ne oolacağını kim bilebilir..ama faydasız olduğunu düşünüyorsanız lütfen söyleyin bu saçma sapan fal muhabbetini paylaşmayı keseyim
arada olur boyle
Ben faydalı buluyorum
zararla kar kardeştirKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
Sevgili efe emin ol o fal cok ise yariyor. Ve kimsenin sadece buna gore poz acip terse geldigini sanma...ama o fal ve barlar dusuncemize yeni bir boyut farkli bir bakis katiyor.EFE_09 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdostlar pemb çubuk fallanması yanlış sinyal verdi ,öncelikle kusura bakmayın aa dedim ya bu fal yarının ne oolacağını kim bilebilir..ama faydasız olduğunu düşünüyorsanız lütfen söyleyin bu saçma sapan fal muhabbetini paylaşmayı keseyim
Yarinin fali ne der?
Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
Dostlar ölçtüm biçtim istatistiksel bir analiz yaptım
Volvo indikatörümüz tutacaksa perşembe ya da en geç cuma günü %4-5 cıvarı bir düşüş gelmesi gerektiğini düşünerek bekleyeceğim.
Eğer o düşüş gerçekleşirse 1 aya yakın 83XXX-87 aralığında oyalanırız gibi.
Yarın gün sonu kapanışına doğru zaten daha yoluna devam edip etmeyeceği anlaşılır ki pozisyonumu da zararına kapatmaya o zaman karar veririm. Bugünkü kapanışın üstünde kapanış yaparsak iyice tırsmaya başlayacağımdır...
Artık yarını kayıp gün sayıyor ve perşembe cuma gününü bekliyorum.
iyigeceler
Ekleme: Volvo işin şakası tabii ki...Kaybedersek biraz suçlu hissetsin diye yazıyorum
Yorum
-
Dostlar ..bütün gece uğraştım, ve bir kısım eksiklikleri giderdim sanırım,çok çnceden yazmış olduğum formulasyon olduğu için yaklaşık 1 saatim neydi bu ile geçti,bir kısım düzeltme yaptım..birde önceki fal grafiği 60 dk lıktan günlüğe çevirdiğim bir grafikti bunu ise direk günlük veriler ile düzenledim..ve dünkü pembe sinyalini doğru ya çevirebildim..
karşınızda efe fal versiyon 2..birazda böyle devam edelim..
Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Yorum
-
Herkese selam...Bugün için de yeşil çubuk yorumladım burada...amaneeey olurum o zaman...EFE_09 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDostlar ..bütün gece uğraştım, ve bir kısım eksiklikleri giderdim sanırım,çok çnceden yazmış olduğum formulasyon olduğu için yaklaşık 1 saatim neydi bu ile geçti,bir kısım düzeltme yaptım..birde önceki fal grafiği 60 dk lıktan günlüğe çevirdiğim bir grafikti bunu ise direk günlük veriler ile düzenledim..ve dünkü pembe sinyalini doğru ya çevirebildim..
karşınızda efe fal versiyon 2..birazda böyle devam edelim..Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
Cümleten günaydın..bol kazançlar
kapanıştan daha yukarıda bir rakam görünecek ama kalıcı olacakmı o seansda belli olurporitino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHerkese selam...Bugün için de yeşil çubuk yorumladım burada...amaneeey olurum o zaman...Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Yorum
Yorum