Dost Meclisi

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • FNT
    KARAKARTAL
    • 29 Mart 2008
    • 4754

Alımlara bakılırsa İMKB'nin altında HAZİNE bulmuşlar gibi geldi.

Yorum

• poritino
      Çalışkan
      • 04 Mayıs 2009
      • 2005

750 maliyetli shortlarla stop olamadan bekliyorum...En fazla yarın da biraz acı çekip sonra ferahlayacağımı düşünüyorum... Çarşambadan önce poz'a girmeyeceğim diyordum ama adamlar bir şekilde sokuyorlar işte

Herkese iyiakşamlar...

Yemekçini stoplar aşağılarda patlamıştır da kurtarmıştır umarım.
      Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.

Yorum

• poritino
        Çalışkan
        • 04 Mayıs 2009
        • 2005

işte beyler pozisyon açmak için aylarca uğraşıp endeks izlemeye gerek yok...Aylardır sesleri çıkmıyordu ama adamlar ince ince haberleri basmaya başladılar...
        Sırf bu habeleri bekleyip yavaş yavaş shorta geçeceksin.

Ne zaman ki kotu haberler vermeye başlıyorlar long kovalamaya başlayacaksın.

Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.

Yorum

• EFE_09
          Tecrübeli
          • 14 Mayıs 2009
          • 1078

dostlar pemb çubuk fallanması yanlış sinyal verdi ,öncelikle kusura bakmayın aa dedim ya bu fal yarının ne oolacağını kim bilebilir..ama faydasız olduğunu düşünüyorsanız lütfen söyleyin bu saçma sapan fal muhabbetini paylaşmayı keseyim

Dostlar umarım zarar yoktur,tek yönli stratejime güvenim iyice artmaya başladı..
          EFE_09 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          Tünaydın dostlar..kazançlar bol olsun..hareketli stoploss kırılmadan benim için şort yok..olursa long olmazsa flat
          Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..

Yorum

• yemekçi
            Gurme
            • 22 Mart 2009
            • 3314

yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            Yok bunun bize ekmek yedirmeye niyeti yok
            Bizi stp yapmadan geri gelmez
            yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            Ben birazdan çıkacağım
            ya stop olurum
            yada kapanışa göre bir karar veririm

size kolay gelsin
            300 Puan zarar ve stop
            Kapitalizmin zor sınavı
            Bir dönemin sonuna doğru

Yorum

• FNT
              KARAKARTAL
              • 29 Mart 2008
              • 4754

dostlar pemb çubuk fallanması yanlış sinyal verdi ,öncelikle kusura bakmayın aa dedim ya bu fal yarının ne oolacağını kim bilebilir..ama faydasız olduğunu düşünüyorsanız lütfen söyleyin bu saçma sapan fal muhabbetini paylaşmayı keseyim

Dostlar umarım zarar yoktur,tek yönli stratejime güvenim iyice artmaya başladı..
              dostum çubuklar ne diyor?

Yorum

• yemekçi
                Gurme
                • 22 Mart 2009
                • 3314

Genelde doğru soyluyor
                arada olur boyle
                Ben faydalı buluyorum

zararla kar kardeştir
                Kapitalizmin zor sınavı
                Bir dönemin sonuna doğru

Yorum

• poritino
                  Çalışkan
                  • 04 Mayıs 2009
                  • 2005

Sevgili efe emin ol o fal cok ise yariyor. Ve kimsenin sadece buna gore poz acip terse geldigini sanma...ama o fal ve barlar dusuncemize yeni bir boyut farkli bir bakis katiyor.
                  Yarinin fali ne der?

Yorum

• poritino
                    Çalışkan
                    • 04 Mayıs 2009
                    • 2005

Dostlar ölçtüm biçtim istatistiksel bir analiz yaptım
                    Volvo indikatörümüz tutacaksa perşembe ya da en geç cuma günü %4-5 cıvarı bir düşüş gelmesi gerektiğini düşünerek bekleyeceğim.
                    Eğer o düşüş gerçekleşirse 1 aya yakın 83XXX-87 aralığında oyalanırız gibi.
                    Yarın gün sonu kapanışına doğru zaten daha yoluna devam edip etmeyeceği anlaşılır ki pozisyonumu da zararına kapatmaya o zaman karar veririm. Bugünkü kapanışın üstünde kapanış yaparsak iyice tırsmaya başlayacağımdır...

Artık yarını kayıp gün sayıyor ve perşembe cuma gününü bekliyorum.

iyigeceler

Ekleme: Volvo işin şakası tabii ki...Kaybedersek biraz suçlu hissetsin diye yazıyorum

Yorum

• EFE_09
                      Tecrübeli
                      • 14 Mayıs 2009
                      • 1078

Dostlar ..bütün gece uğraştım, ve bir kısım eksiklikleri giderdim sanırım,çok çnceden yazmış olduğum formulasyon olduğu için yaklaşık 1 saatim neydi bu ile geçti,bir kısım düzeltme yaptım..birde önceki fal grafiği 60 dk lıktan günlüğe çevirdiğim bir grafikti bunu ise direk günlük veriler ile düzenledim..ve dünkü pembe sinyalini doğru ya çevirebildim..

karşınızda efe fal versiyon 2..birazda böyle devam edelim..

Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..

Yorum

• mutimar
                        Bağımlı
                        • 12 Mart 2009
                        • 1356

Günaydın, KISA donla girdik geceye
                        Güzel bir gün olmasını dilerim......
                        Tırsık VOB'cu...

Yorum

• poritino
                          Çalışkan
                          • 04 Mayıs 2009
                          • 2005

Dostlar ..bütün gece uğraştım, ve bir kısım eksiklikleri giderdim sanırım,çok çnceden yazmış olduğum formulasyon olduğu için yaklaşık 1 saatim neydi bu ile geçti,bir kısım düzeltme yaptım..birde önceki fal grafiği 60 dk lıktan günlüğe çevirdiğim bir grafikti bunu ise direk günlük veriler ile düzenledim..ve dünkü pembe sinyalini doğru ya çevirebildim..

karşınızda efe fal versiyon 2..birazda böyle devam edelim..
                          Herkese selam...Bugün için de yeşil çubuk yorumladım burada...amaneeey olurum o zaman...

Yorum

• EFE_09
                            Tecrübeli
                            • 14 Mayıs 2009
                            • 1078

Cümleten günaydın..bol kazançlar
                            poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            Herkese selam...Bugün için de yeşil çubuk yorumladım burada...amaneeey olurum o zaman...
                            kapanıştan daha yukarıda bir rakam görünecek ama kalıcı olacakmı o seansda belli olur

Yorum

• yemekçi
                              Gurme
                              • 22 Mart 2009
                              • 3314

Kolay gelsin dostlar

Bugün aranızda yokum
                              poz yok
                              kafamda bir düşüncede yok
                              şimdilik
                              Kapitalizmin zor sınavı
                              Bir dönemin sonuna doğru

Yorum

• mutimar
                                Bağımlı
                                • 12 Mart 2009
                                • 1356

Dünden beri yaşanan hareketler DÖNÜŞ HAZIRLIĞI gibi geldi bana, tecrübeli abilerim dah aiyi bilirler tabi ki !!!!.....

Çok ani ve ters hareketler yapılıyor, sanki basacaklarrrrr ?......
                                Tırsık VOB'cu...

Yorum

Working...
                                X

Debug Information