culex Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
abi kalamaz sa gevşemesi bant a göre neresi tahmin var mıKopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
-
beş dakikalık grafikte spot yorulma işaretler hissediyor ama sağlam bi alıcı yorgunluğunu unutmasına sebeb olabilir heraldeculex Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergeçerse 84550 geçemezse 83650 ilk rakamlar bence...Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
demek ki neymiş indikatör yorgunluğu falan dinlemez miş sağlam alıcı culex abimin 84550 hayırlı olsun desek erken mi konuşmuş oluruz...Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
VOB da çok az miktarla işlem yapmaya karar verdim zaten, Çünkü; şu sıralar takip edemiyorum !!!....poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBenim 78 bine tekabül eder bu sanırım...Hepimiz aynı fikirde oldugumuza göre bi terslik var
dert değil benim için
bol bol hisse aldım, AMA uygun yerlere gelirse neden olmasınki hem KISA hem UZUN
Tırsık VOB'cu...
Yorum
-
68673 seviyelerini destek yapıyorlar. bu seviyelerde bir kapanış bizi 69.400 direncine önümüzdeki günlerde götürür.simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster68233 e yakın seviyelerde tutunmayı ya da kapanışı başarırlarsa en kötü yarınki seansta 68673 yakın hedef direncini denerler...
Yorum
-
Aslında yazmış da bizim algılar sadece bandlara odaklandığı için görememişizmutimar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersayın culex ; vermiş olduğunuz bugun ki bant aralıkları NİSAN VADE Mİ YOKSA HAZİRAN VADE İÇİNMİYDİ ACABA?...............
bant aralıkları????????????
iyi akşamlar
bantlar haziran vade
orta bant : 84500-83450
dış bant : 85025-82950Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
demek ki uzman dostların söyleneni dikkate almazsan söylenecek söz yok demek tir eyvallah kardeş görüşlerinizi bizim le gerektiğin de paylaştığınız için teşekür ederimsimurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster68673 seviyelerini destek yapıyorlar. bu seviyelerde bir kapanış bizi 69.400 direncine önümüzdeki günlerde götürür.Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
Sağolasın sayende ben de longları Nisan vadede 84100 den satıp 200 puan alttan yerine koydum...culex Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbugün bir kez daha ispatladı alt banttan döner orta bandı yukarı geçerse en azından orta bandın üst çizgisine değer.benim de işim orda biter.yarın bakarız artık...
Gün sonunda poz taşımamayı planlıyorum..
Stoplossu yazayım da kazayla şelale yemeyelim kafaya
Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
))))))))))))))
bugünlük kafiiii....
Yorum