Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Shortlarımı 82600 den kapattım... Sevgili Efe'yi tebrik etmek isterim. Yoksa ben coktan shortlarımı 83200 lerden verirdim Sayesinde yemekçi gibi stoploss'umu indire indire bekledim.
Allah razı olsun...
Ssizlerden allah razı olsun...Muhabbetimiz yeter..
Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
günaydın arkadaşlar
kazançlı arkadaşları kutluyorum öncelikle.bantlar dün gene döktürmüş ama iş yoğunluğundan pek bişey yapamadık.
84275 ten geri gelip 84025 aşağı geçilince şort ve yaslan olmuş.
bugünkü bantlar
orta bant : 83025-81925
dış bant : 83575-81325
Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum