Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Bugün doji oluşacak endekste.
pazartesiye kaldı oyun.
Abi buradan long acan yoktur ama deli gibi short biriktiriyorlar bu bolgede...
Bu shortları yakmadan gitmezler kanımca. 85200 gösterirler bence..Devamını bilemem.
Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Abi buradan long acan yoktur ama deli gibi short biriktiriyorlar bu bolgede...
Bu shortları yakmadan gitmezler kanımca. 85200 gösterirler bence..Devamını bilemem.
buradaki shortçuları dökmek için 85.200 değil 87.000 gösterip orada kapatmaları gerek.
Endekste bu güç şimdilik görünmüyor.
İyi akşamlar, iyi tatiller.
Bugün doji oluşacak endekste. pazartesiye kaldı oyun.
Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Vobda..84.675 direnci çalışmış..imkb ise daha yolum var diyor..Vobda turuncu çubuk yakmış pazartesi için yukarı güçlü trend olmayacağının habercisi olabilir..
İMKB için 68.265 önemli bir destek.67.000 hareketli stoploss.. benim için 67.000 aşağı kırılmadıkça şort yok..tepkiye şort yok..ya long ya flat devam..uzun vadeli pozisyon tutmuyorum..şimdilik günlük sebebi ise ikinci verdiğim saatlik grafikte..yatay testere açıkça görünüyor..84.650 saaatliktete önemli bir direnç olmuş..
Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Yorum