cümleten günaydın
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
AmııııııııııııııınÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterRabbim kör gözleri açık eylesin,kardeşi kardeşe,müslümanı müslümana kırdırmaya çalışanlara fırsat vermesin.Planlarını tepelerine geçirsin,inşallah.Kapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
Dostumun fikirleri saygı duyulacak değerde görmemden dolayı tümüyle katıldığımı belirtmek isterim.karınca06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersabah 83750 de yazılı duran stop çalıştı.......
akşam aynı yerden tekrar short oldum......
benım için şu an ufukta long gözukmuyor.....ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
Fikret abi müridin olalım seninVOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHobbaaaa fikret abi gelmiş. bir ara yorum alabilirmiyiz ?
Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
Kapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
Karınca şuan kisa ve sanırım stop nokası daha yukarlardaporitino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSevgili Karınca da nasıl bir stop noktası belirlemiş..Pala çevresinde gezinip duruyor.Kapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
Değerli dostlar
Vade sonuna kadar olan dönemi kapsayan bir değerlendirme
EURO/USD paritesi yukarıya devam etmeye niyetli gibi hedef 1.50-51
Dow 12.450 üzeri dün akşam kapanış yaptı
SP haberiyle oluşan satışlar karşılandı
o satışları karşılayanlar mühtemelen yukarı devam ederler
Ayrıca ABD de bilanco dönemi daima olumlu geçmiş
Bu durumda vade sonuna kadar spot 100 de 74.bin beklentimi karumaktayım
bu durumu sadece sevgili efeninde yazdığı 66.500-600 bandı aşağıya geçilirse değişir
Şuan kısayim
ve işlemlerim kisa vadeliKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
merhaba
merhaba.bikaç şey karalamak isterim şu konuda
ÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı
:081::081
ost meclisinin güzel insanları ...:081::081:
''Esselamüaleyküm ve rahmetüllahi ve beraketühü.''
Rabbimin bereket sıfatı üzerinizde olsun.
Aleykümselam (selamların en güzeli )
Allahın selameti üzerinize olsun. ben müslümanım benden zarar gelmez..
(böylesine güzelhayır duada bulunan başka bir selam yoktur. rahmet, bereket, selamet içeren ve selam verilen kişiye emin olmayı vadeden bir selamdır. ) :081:
cayy cayy cayy
selamın aleyküm----Selam size(yanımda salim siniz selamettesiniz zararım dokunmaz size)
aleyküm selam--- sizede selam(yanımda salim siniz selamettesiniz zarar yok bizden/benden size/sana.
mer-haba----- okum hebaya ,okumu boşa atıyorum,(benden size zarar gelmez,yanımda salim,selim selamet tesin.)
yazdıklarım kendi düşüncelerimdir,yatırım tavsiyesi değildir.
Yorum
-
hayırlı günler cümleten 600 bölgesi destek vazifesini hala sürdürüyor saatliklerde kara ver sede yön cizse spot zaten olduğu yerde ne alan var ne satan tam olarak al topu at topu gibi bir hava varoturma münkir ile alırsın sancı tutarsın pas paklamaz her kalaycı
Yorum

Yorum