meclis ne iş sert hareket yapıyosunuz
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDeğerli dostlar
Tahminen Çarşambaya kadar yukarı yönlü bir yükseliş başlayabilir
Beklentim bu
Ve ideceği yerde tahminen 74 binler
Bu arada önce bir aşağıya yapabilirler
o ayrı bir durum

Yorum
-
benim yorumum ne işe yarar, yemekçi yazmış hedef de vermiş.VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterfikret abi bir yorum yap bee. sana ihtiyaç var şu anda
U100 yeni tarihi zirveler gelecek, 25 Nisan tarihine kadar.
Yetişirse daha sonra da 78.000
Yorum
-
VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterengin çimentolarla kafayı bozdum 2 gündür. markete bir türlü ilgi gösteremedim

k24
Yorum
-
Yemekçi yemek yemeği bilir
son 1 saatte 2 adet kisa dan
1 adette uzun dan stop oldum
Aşağıya geleçek gibi geldi bana
ama inatla gelmedi
bende uzuna dondum
oda stop oldu
tabii çok yakın stoplu işlem yapmam sebebiyleKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
geçmiş olsun dostum.yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYemekçi yemek yemeği bilir
son 1 saatte 2 adet kisa dan
1 adette uzun dan stop oldum
Aşağıya geleçek gibi geldi bana
ama inatla gelmedi
bende uzuna dondum
oda stop oldu
tabii çok yakın stoplu işlem yapmam sebebiyle
iyi tatiller dostlar.
Yorum
-
Arkadaslar 2 gunduz foruma islerden dolayi giremedim oncelikle herkese selamlar,
Sn simurga tesekkur etmek istiyorum,hepimizin cebinde o veya bumarka cep telefonu var,iphone,android isletim sistemli,windows mobile,blackberry,nokia gibi telefonlar icin tapatalk isimli bir programcik var ve bu program ile forumlar cepten takip etmek asiri kolay ,sn simurga bu konuyu ilettim ve kisa surede bu programi forum aktif etti sagolsun,su an bu mesaji size tapatalk ile yaziyorum,artik hanimlari arabada beklerken veya cafede soyle bir cay icerken forumada bakabilecegiz.
www.tapatalk.com adresinden programi indirebilirsinizBen küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Yorum
-
kardes,EFE_09 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterArkadaslar 2 gunduz foruma islerden dolayi giremedim oncelikle herkese selamlar,
Sn simurga tesekkur etmek istiyorum,hepimizin cebinde o veya bumarka cep telefonu var,iphone,android isletim sistemli,windows mobile,blackberry,nokia gibi telefonlar icin tapatalk isimli bir programcik var ve bu program ile forumlar cepten takip etmek asiri kolay ,sn simurga bu konuyu ilettim ve kisa surede bu programi forum aktif etti sagolsun,su an bu mesaji size tapatalk ile yaziyorum,artik hanimlari arabada beklerken veya cafede soyle bir cay icerken forumada bakabilecegiz.
www.tapatalk.com adresinden programi indirebilirsiniz
uygulamalar bölümüne ındırdım ama nasıl acacagım keyborsayı....
teknoloji özurlu olmakta zor iş....
Yorum
-
Sevgili ilker telefonunun markasini yazarsan belki el yordami. İle bir seyler soyleyebilirim,aslinda en kolayi google a "nokia program kurma" felan yazip ilhili yazilar aramak ,onlar cok yonlendirici oluyor ,sinirsiz cepten internet vdfonda 8tl o paketide aldinmi 24saat net cebinde,karınca06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkardes,
uygulamalar bölümüne ındırdım ama nasıl acacagım keyborsayı....
teknoloji özurlu olmakta zor iş....
Su an oglen yemegi i icin yemek yerken restoranin wifisi ile bi mesaji yazdim valla iyiymis bu tapatalkBen küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Yorum
-
EFE_09 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSevgili ilker telefonunun markasini yazarsan belki el yordami. İle bir seyler soyleyebilirim,aslinda en kolayi google a "nokia program kurma" felan yazip ilhili yazilar aramak ,onlar cok yonlendirici oluyor ,sinirsiz cepten internet vdfonda 8tl o paketide aldinmi 24saat net cebinde,
Su an oglen yemegi i icin yemek yerken restoranin wifisi ile bi mesaji yazdim valla iyiymis bu tapatalk
blackberry bold 9700
Yorum
-
Seninki niye ingilizce yahu ,settings den turkce yapabilirsin belki search kismina keybora yaz keyborsayi bulunca oraya baglan ve oturum acabilirsinkarınca06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertapatalk for blackberry yı ındırdım....
ındırılenler bölümünde tapatalk sımgesı var....
actıgımda
browse by category
recently vısıted
search:
yazıyor.....Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Yorum
-

sevgılı dostlar parayı borsada kımler vuruyor yukarıdakı grafıkte gızlı tv dekı cok bilmişler gibide yuvarlak içine alayım....
İkı adet sıkışma var 1. bölge mart ortalarından nisan başına kadar yatay pıyasada mal toplanmış ve yukarı sürmüşler...
2. bölge ise içinde bulundugumuz günlerde gercekleşen toplanan malların karını cebe indirme operasyonu....
ilk bölgede tahmını dogru yaptım ve dıger forumda herkes aşağı short beklerken ben longdum ıyı bır kar yaptım.....
ikinci bölgede şu an için 84050 den shortum stoploss 85200 patlarsa 1150 puan yanı ılk bölgede aldıgım karın
az bır kısmı gıder aşagı gelır ıse 84000 den tekrar short olurum şimdiki pozısyonun ıkı katı kadar....
dıger forumda tum herkes long bekledıgıne göre %90 yıne dogru yöndeyım sadece stoploss patlayabılır....
şimdi diyeceksınızkı bunları nıye yazdın...
dostlar bu yönüde dogru tahmın edersem
lutfen aşağı lınktekı bılgılere apsd ye bıraz daha yogunlaşın ve ınternetteki ali perşembenın apsd senaryolarını ındırın...
ayda 2000 puan alabılsek bızı ıhya eder.....
Yorum
Yorum