simurg Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
68.340-68.714 arasında tutunma devam eder. 68.714 hacimle geçilirse 70.546 ya kadar bir yükseliş dalgası başlar. bence de başlayacak....eren@ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteraleyküm selam
gelirken yanınız da birde grafik getireydiniz çok makbule geçerdi ama gelmenizde yeterli bize mıoral verdiniz
Yorum
-
arkadaşa durumu ilettim. ilgileniyor...EFE_09 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersealmalr sn simurg..tapatalk ile foruma hala giremiyorum..eklenirse çok sevineceğim
Yorum
-
kulağıma küpe olarak algılayıp pozisyonlarımı bu tahmininiz doğrultusunda yönlendirem ki dizlerime vurmayayım ağzınıza sağlıksimurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster68.340-68.714 arasında tutunma devam eder. 68.714 hacimle geçilirse 70.546 ya kadar bir yükseliş dalgası başlar. bence de başlayacak....
Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
aman ha....) kelin ilacı olsa başıan sürer....eren@ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkulağıma küpe olarak algılayıp pozisyonlarımı bu tahmininiz doğrultusunda yönlendirem ki dizlerime vurmayayım ağzınıza sağlık
Yorum
-
-
[QUOTE=simurg;332694]yinede sizin unuttuklarınızı bizle paylaşsanız ben ce yetersimurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteraman ha....) kelin ilacı olsa başıan sürer....
Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
ZİRAAT YATIRIM "SEANS YORUMU: İMKB, yurtdışı piyasalardaki toparlanmalara paralel olarak güne yükselişle başladı. Açılışını 172 puan artışla
68.178 puandan gerçekleştiren Ulusal-100 Endeks, en yüksek, 68.680 puanı gördü. Bileşik Endeks, ilk seansı 619 puan yükselişle 68.626
puandan kapatırken, 1,01 milyar TL'lik işlem hacmi oluştu. Endeksin güne 68.050 pivot direnç seviyesi üzerinde başlaması ardından 68.500
ara direnç seviyesini de geçtiğini izliyoruz. İlk seansı 68.500 seviyesi üzerinde tamamlayan endeksin ikinci seans bu seviye üzerinde
tutunması durumunda yükseliş hareketinin ilk aşamada 69.000 ara direnç sonrasında ivmelenerek 69.800 pik direnç seviyelerini hedefleyeceğini
düşünüyoruz. Ayrıca 68.500 seviyesinin altına gelinmesi durumunda endekste 68.050 pivot seviyenin destek olarak hedefleneceğini
öngörüyoruz.Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
vob'un bu kadar ısrarlı bir şekilde 84500'ü geçememesi iyiye işaret olmasa gerek sanki.
bu arada uzun zaman sonra güney almanya'ya gidiyorum birkaç gün içinde. ama daha var. biliyorsunuz güney almanya çöküş demek
tam tarih yazmıyacağım. zaten çökerken anlarsınız 
ipucu: mayıs ayında.
Yorum
-
selametle güle güle git gel dostVOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu arada uzun zaman sonra güney almanya'ya gidiyorum birkaç gün içinde. ama daha var. biliyorsunuz güney almanya çöküş demek tam tarih yazmıyacağım. zaten çökerken anlarsınızKopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
çok teşekkürler sn.eren. seyahat mayıs ayı içerisindeeren@ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterselametle güle güle git gel dost
Yorum
-
Değerli dostlar
3-4 saat yoktum
stoplos koyup işlere baktım
henüz stop olmamışım
sabah 84.525 e satış koymuş
475 den dönüncede iptal etmiştim
aslında kapayıp bekleyeceğim yerlere tam gelmiş
Özetle şuan long devam
şayet tekrar 500-600 lere gelirse mütemelen kapamamKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru