tşk ederim sayın culex. gerçi sizin bantlar zaten süper çalışıyor. lakin ona da bakalım.
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
dostlar bu fal işi ne iş yaw..pembenin falıda tuttu .dünü yeşil kapadık..EFE_09 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterturunucunun falı tuttu ..
Cuma günü pembe çubuk yakmış..pembe çubuk ertesinde trend diğer yöne dönebilir..yeşil çubuk olursa şaşırmam bugün..
fala inanma falsız kalma..
not..dostlar foruma grafik eklemek çok zahmetli..çünkü grafik ekle butonu forumda çalışmıyor bende..
bugün için fazla bir yorum yok..tren olarak şort omanın teyidi alınmadı..tepkiye şort oynanablir..endeks rakamları göründüğü şuanki gibi olursa ve günü kaparsa..İMKB 69.795 vob için 86.350 olan ve ileride işimize yarayacak olan yeni dirençlerimiz oluşacak..
83.175 >>> 84.150 yi görmemiz şaşırtmaz..
83.175-82.850 arası tarafsız bölge..hislerine güvenen işlem yapar
82.850>>>82.150 yi görmemiz şaşırtmaz..
Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Yorum
-
15 lik x30 aktif işlemler grafı açıp 89 ortalama ayrıca rsi ekledin bende fx200 olduğu için indikatör değerleri istediğim şekilde değiştiriyorum rsi nin 14 veya % delikleri kaç girilirse daha iyi verim alınabilirculex Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterfikret bey size özellikle teşekkür etmek istiyorum. geçenlerde verdiğiniz x30 aktif grafı önerisi o gündür hiç zararlı işlem yaptırmadı.
anlık tuzakları çok güzel yakaladım.Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
standart değerleri kulanın, RSI 14eren@ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster15 lik x30 aktif işlemler grafı açıp 89 ortalama ayrıca rsi ekledin bende fx200 olduğu için indikatör değerleri istediğim şekilde değiştiriyorum rsi nin 14 veya % delikleri kaç girilirse daha iyi verim alınabilir
Yorum
-
ABV dostum, erken inmişim diyebilirsin ama kar kardır değil mi?culex Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster7 li bir indikatör sistemde 7 si de satta 30 luk grafta.aklımızda olsun.450 long verildi bu arada.
Yorum
-
FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterstandart değerleri kulanın, RSI 14teşekür ederimculex Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterben 14 bıraktım gene de fikret bey bilir.Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
estağfurullah, 14 ile zaten iyi yakalıyor, değiştirmek lüzumsuz.culex Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterben 14 bıraktım gene de fikret bey bilir.
Yorum
-
83.800 üzerine atarsa nereye gider diye bakıyorum,culex Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterteşekkürler... ABV temennisini ilk defa murat doğanaydan duymuştum.hep söylerim.125 veya 525 hangisi kırılırsa yeniden atlarız.
84.500 ilk gözüme çarpan yer...
Yorum
-
83,500 üzerinde görünüm pozitif olacaktır.
82,850-83,500 arasında dalgalanan endeks30 kontratlarında gün içi indikatörler yatay piyasa işareti vermeye başladı ancak genel olarak zayıflık devam etmektedir. Görünümün pozitife dönmesi için direnç haline gelen 83,500 seviyesinin aşılması gerekmektedir. Bu seviye short pozisyonlar için stoploss olarak takip edilebilir.
Destek:83,500-82,800 Direnç:84,000-84,600Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
hani derler ya sn fikret hızlı giden atın .... seyrek olur misali demek ki sindire sindire hedefe gitmeyi düşünmüş olabilir...FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster84.000'e ne kaldı, hadi pala.Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
Yorum