iyi geceler..fal çubuklarında turuncu trende zayıflama habercii olabilir...bende yatayım artık
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
gÜNAYDIN....
Akşamki yemekte buluşup karnını doyuran abilere de afiyet olsun, bıngıl bıngıl lop lop ET olsun YAG olsun KİLO olsun afiyet bal şeker olsun ........
Muhabbet güzel görünüyordu, Sizlerin adına sevindim.
İyi günler ve hayırlı Cuma lar dilerim tüm kullanıcılara............Tırsık VOB'cu...
Yorum
-
Selamun Aleykum cumamız mübarek olsun inşaallahKopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
benim de temennim Allah böyle güzel dostlukların oluşması Allah hepinizden razı olsun..yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGunaydın dostlar
Burada gerçekten saygı sevgi ve dostluk var
Allah bozmaz inşaallahKopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
07.04.2011>Yabancı * 63,57
06.04.2011>Yabancı * 63,48Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
Allah bozmaz zaten, biz kullar olarak bozuluruz...yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGunaydın dostlar
Değerli dostlar
Herkese teekkür ederiz
Güzel bir gün geçirdik
Burada gerçekten saygı sevgi ve dostluk var
Allah bozmaz inşaallah
dün yenilenleri görünce, ben bozuldum biraz...:040::040:
hayırlı günler........ bol kazançlar..........!!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!
""ĶőşēМę ĊēķϊŁĎįΜ... βįź ĐēĻįķąήĻįŷįž ĐũŽзή ĶāħРЄ""
Allah'ım çok paranın beni değiştirip değiştirmediğini öğrenmem için lütfen bana bir şans ver !
Yorum
-
-
Değerli dostlar
Akşam sevgili simurg hocamız da grafik koydu
69.700 ler geçilmeli ve üzerinde kalınmalı
Sevgili karınca da akşam yazdı longlar 86.300 -600 kapanır 87 bin zeri yeniden açılır diye
sanırım kapamadı
ama o da o rakamlarda realize gelebileceğini beklediğini gösterir
bu durumda long tarafında bugünlük dikkatlı olmak lazım derimKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
Yorum