Dost Meclisi

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • FNT
    KARAKARTAL
    • 29 Mart 2008
    • 4754

karınca06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    81700 de ek long yaparken aracı kurum emınmısınız ne guzel kardasınız kapatsanız dıyordu...

aracı kurumun sözunu dınlesek 1 adım ılerı gıdemeyız sanırım....
    aracı kurumların günlük bültenlerinde 82-83.000'den bahseden var mı hiç? Yok.
    Demek ki bilerek dirençleri aşağıya yazdırıyorlar, herkes oradan short açsın diye.

Yorum

• ayhan1968
      Yeni Üye
      • 11 Kasım 2010
      • 38

(04/04/2011 08:50) VOB 30 Endeks kontratı ise 78800 direncini geçerek 79800 direncini test etmekte. Göstergeler yukarı yükselişi destekliyor. 79800 direncinin geçilmesiyle ilk hedef 80800 200 günlük HAO direnci olacak. 80800 direncinin üzerine çıkmamız durumunda ana pozisyon olarak uzun pozisyonlar açılabilir. aracı kurumu dinlemedim tabiki bende kol bacak kalmadı sıfırı tüketdim

Yorum

• ayhan1968
        Yeni Üye
        • 11 Kasım 2010
        • 38

böylece vop macaram bitmiş oldu

Yorum

• FNT
          KARAKARTAL
          • 29 Mart 2008
          • 4754

FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          dostum beklentim şöyle...
          1. senaryo; bunlar bu seviyelerden topuklayıp, ralli havasına sokarak doğru 78,000'e (U100) götürecekler ve bunu en geç Nisan sonuna kadar yapacaklar, o arada vobta haziran vadeye short ile girecekler.
          ya da 2. senaryo; bu seviyelerde ne satarlarsa yavaş yavaş satacaklar ve seçime kadar süründürecekler. yükseliş bekleyen de düşüş bekleyen de havasını alacak, sadece makasa gelenler tokat yemiş olacak.
          son zamanlarda bankaları satarken holding ve sanayi hisselerine dalmaları da zaten bu yüzden.

eğer 1. senaryo çalışırsa, dananın kuyruğu yarın olmazsa pazartesiden sonra kopacaktır. zaman iyice daraldı, sert bir şekilde almaya başlayacaklar ve KY vobta 'buradan düzeltme gelir'diye sattıkça, MC yedire yedire yukarıya devam edecekler, diye düşünüyorum.
          bilmem katılır mısınız?
          30 Mart akşamı yazdığım mesaj.
          U100 64.565 kaptmıştı o akşam, bugün 67.581
          son 2 gün en yüksekten kapandı spot.
          pala, beni mi takip ediyorsun len

Yorum

• FNT
            KARAKARTAL
            • 29 Mart 2008
            • 4754

ayhan1968 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            (04/04/2011 08:50) VOB 30 Endeks kontratı ise 78800 direncini geçerek 79800 direncini test etmekte. Göstergeler yukarı yükselişi destekliyor. 79800 direncinin geçilmesiyle ilk hedef 80800 200 günlük HAO direnci olacak. 80800 direncinin üzerine çıkmamız durumunda ana pozisyon olarak uzun pozisyonlar açılabilir. aracı kurumu dinlemedim tabiki bende kol bacak kalmadı sıfırı tüketdim
            geçmiş olsun, keşke hiç bulaşmasaydınız.
            cuma gününden short kalanlar bugün teminat bazında %37,3 zarar etti.

Yorum

• culex
              Tecrübeli
              • 22 Eylül 2009
              • 908

iyi akşamlar
              benim sistem bugün maximal noktayı 82975 gösteriyordu.oraya vurmuşlar.
              yarının bantları
              orta bant :83675-81875
              dış bant :84575-80975
              .

Yorum

• poritino
                Çalışkan
                • 04 Mayıs 2009
                • 2005

Farkında mısınız ne Libya'dan haber var ne Japonya'dan! Asıl patlama buralardaymış
                Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.

Yorum

• culex
                  Tecrübeli
                  • 22 Eylül 2009
                  • 908

ilgisi yok ama; libya deyince, nato kuvvetlerine komuta eden geminin adı andrea doria imiş.
                  .

Yorum

• poritino
                    Çalışkan
                    • 04 Mayıs 2009
                    • 2005

Dostlar geçen cuma günü yazmıştım "eğer yükseliş beklerken de zarar yazarsam bu bana çok çok koyar" diye...

Daha önce de terslerde kalıp bir şekilde zararı aza indirgemiştim ve çok dert etmemiştim ama kar yazmak yerine 2000 küsür zarar yazmak hala içime oturmuş durumda...

Bu zararı sineye çekip VOB'dan bir süre uzaklaşmaya karar verdim...Psikolojimi toparlayınca geri döneceğimdir. Umarım geri dönmem.

Forumdaki muhabbeti sevdiğim için kenardan sessizce izliyor olacağım sizi...Bende Dost meclisi hep açık durur kenarda. Aynen öyle kalacak..

Not: Haftasonu buluşursanız sizi görmek isterim...

Kalın salıcakla...
                    Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.

Yorum

• FNT
                      KARAKARTAL
                      • 29 Mart 2008
                      • 4754

poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      Dostlar geçen cuma günü yazmıştım "eğer yükseliş beklerken de zarar yazarsam bu bana çok çok koyar" diye...

Daha önce de terslerde kalıp bir şekilde zararı aza indirgemiştim ve çok dert etmemiştim ama kar yazmak yerine 2000 küsür zarar yazmak hala içime oturmuş durumda...

Bu zararı sineye çekip VOB'dan bir süre uzaklaşmaya karar verdim...Psikolojimi toparlayınca geri döneceğimdir. Umarım geri dönmem.

Forumdaki muhabbeti sevdiğim için kenardan sessizce izliyor olacağım sizi...Bende Dost meclisi hep açık durur kenarda. Aynen öyle kalacak..

Not: Haftasonu buluşursanız sizi görmek isterim...

Kalın salıcakla...
                      kendine iyi bak...

Yorum

• EFE_09
                        Tecrübeli
                        • 14 Mayıs 2009
                        • 1078

Algılar ve planlar... Biz algılara yenik düşüyoruz hep. Planladığımızı yapamıyoruz.
                        Algılar..yaratılmak istenenler..bu yanlışa çok düştük..düşeceğiz..yapılması gereken gözü kulağı kapayıp grafiğe bakmak..Olması gerekene inanmak değilde olana bakmak lazımmış

Şimdi mesela 81500 yolu açıldı gibi. Long olabilir miyiz? Bence hayır...Short olmak daha kolayımıza geliyor
                        tepe ve diplerden dönüşlerde doğru pozisyon alınırsa..çok sert hareketler en başta yakalandığı için tatlı oluyor..adamda bağımlılık yapıyor.kütt diye düşerken orada olmak çok tatlı ama 10 harekete 1 böyle oluyor gerisi zarar..çok zarar ettik ana trende ters gitmekle..

her iki endeksde bolingere delmiş..vob çubuk sisttemde uzun yeşil yakmş..yarınki en yüksek bugünkü kapanış üzerinde bir rakam olabileceğinin habercisi.ama orada kalıcı olacakmı seans içi belli olacak..

Günlük İMKB100-VOB

Saatlik..yarın kalın yeşil yukarı atak yaparak direnç noktasını gösterecek...kalın kırmızıda .tepki için şort noktası için yukarı atak yapacak..seans içinde paylaşabilirim inşallah

Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..

Yorum

• culex
                          Tecrübeli
                          • 22 Eylül 2009
                          • 908

cümleten günaydın
                          .

Yorum

• eren@
                            Tecrübeli
                            • 24 Nisan 2008
                            • 2344

gününüz hayırlı bereketli olsun inşaallah
                            Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .

Yorum

• eren@
                              Tecrübeli
                              • 24 Nisan 2008
                              • 2344

04.04.2011 Yerli 36,87
                              04.04.2011 Yabancı 63,13

01.04.2011 Yerli 36,90
                              01.04.2011 Yabancı 63,10
                              Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .

Yorum

• eren@
                                Tecrübeli
                                • 24 Nisan 2008
                                • 2344

Yorum

Working...
                                X

Debug Information