Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
açık poz değeri günlük 6843
genel açık poz 217,070
Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's raporunda Türkiyenin ülke notundan söz edilmiyor !!!!
Moody´s, TCMB´nin zorunlu karşılık oranlarının artırmazının Türkiye´nin Bankacılık Sektörünün kredi notları açısından ´pozitif´ bir gelişme olduğunu bildirdi..
Moody´s yaptığı açıklamada, zorunlu karşılık oranlarının atrılımasının daha sürdürülebilir kredi büyümesini sağlayacağını ve banka mevduatlarını vade profilinin uzatacağını öngördüklerini vurguladı..
TCMB´nin risk ile getiri arasında bir denge sağlamaya çalıştığını ifade eden Moody´s, ayrıca TCMB´nin kısa vadeli finansman ile uzun vadeli krediler arasındaki dengesizliği de düzeltmeye çalıştığını belirtti.
Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Dostlar ben birşeyi merak ediyorum...
Bu adamlar bütün direnç dediğimiz noktaları hızlıca geçtiler...isteseler bugün 79400 ler cıvarında süründürürlerdi de ...Hatta daha çok shortçu çekerlerdi.
Neden bu acele? çözemedim...
Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Dostlar ben birşeyi merak ediyorum...
Bu adamlar bütün direnç dediğimiz noktaları hızlıca geçtiler...isteseler bugün 79400 ler cıvarında süründürürlerdi de ...Hatta daha çok shortçu çekerlerdi.
Yorum