vob - makası illa kapayacak galıba
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
emeği geçen lerden Allah razı olsunKopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
Ben birşeye çok kızıyorum:FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersenaryo 1 vizyonda herhalde.
ama pazartesi yine aşağıya bir öpücük görünüyor.
-Haftalardır testere var ve bugün yarın kırılma olacağını kestirmişiz.
-Bu kırılmanın yukarı yönlü olma ihtimali çoğumuzda ağır basıyor.
-Pala öğlene kadar piyasayı tutarak süper fırsat vermiş.Shortçulara kapanma şansı vermiş.
Ama günün sonunda 500 puan zarar yazdım shortlardan ve Kapanışta tekrar short girdim. Ben bu yukselişi aşağıdan maliyetli longlarımla izleyeceğim diye bekliyordum günlerdir.
Adam bir tane kötü haber bile vermedi piyasaya ama yine de long olamadık. 78100 lerdeyken artık 78700 ler her türlü görülecek dedik....Yavvv çok koydu bu durum bana.Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
Dün akşam yazdığım senaryomu öne çekeyim...poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYukarı sert kırılma olacaksa diye önceki 5 yıllık hareketlerle karşılaştırdığımda gördüm ki asıl kırılma öncesinde hep aşağı sert düşüş yaşanmış.
Eğer böyle olacaksa bence 66 binlere sert bir yükseliş ile piyasada shortçu diye birşey bırakmayacaklar ve sonrasında en fazla 3-4 gün sürecek olan düşüşü yaşatıp yukarı fişekleyecekler. O düşüşle son kez Fikret abinin 76XXX lerine gelip kapatırız belki.
Not: Sadece yükseliş senaryoları salladığımı zaten biliyorsunuz
Eğer ekstrem bir durum yaşanmazsa yükseliş devam eder ve shortcular iyice doğrandıktan sonra. Ralli öncesi 2-3 gün yaşanacak sert bir düşüş gerçekleşir.
Herkese iyi haftasonları..Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
geçmiş olsun, zarar ettiğine üzüldüm.poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDün akşam yazdığım senaryomu öne çekeyim...
Eğer ekstrem bir durum yaşanmazsa yükseliş devam eder ve shortcular iyice doğrandıktan sonra. Ralli öncesi 2-3 gün yaşanacak sert bir düşüş gerçekleşir.
Herkese iyi haftasonları..
pazartesi vob yukarı açar ve 80,025'i geçemeden aşağı dönerse, 78,500'lere doğru geri çekilme olabilir, bu alım fırsatı olur.
Yorum
-
geri çekilme 79,000'e kadar olur, pardon...FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergeçmiş olsun, zarar ettiğine üzüldüm.
pazartesi vob yukarı açar ve 80,025'i geçemeden aşağı dönerse, 78,500'lere doğru geri çekilme olabilir, bu alım fırsatı olur.
Yorum
-
karınca06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkısa vadede pıyasanın yönünün yukarı olduğunu düşünüyorum.önemli olan 78700 üzerinde sağlam bir kapanış yapabilmekte...
78700 kırıldıktan sonrakı hedef 81400 short yönlü trade edenlerin dıkkatlı olması gerektıgını dusunuyorum......
tum dostlara ıyı hafta sonları.....
beklediğim hareket sonunda geldi....yukarıdakı yazımdan sonrakı işlemler 81400 de bıraz dınlenebılecegımızı amaoranın kırılarak daha sonra 84000 e yolculugun baslayacağını teyıt eder türde.....
aman dıkkat short olanlar parayı sıfırlayabılırler.....
Yorum
-
karınca06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdostlar vob org tr de yayınlanan aracı kurum kısaltmalarından bıldıklerınızı yazarsanız sevınırım....
ek liste var ama onda da kısaltmalar yok
gogıl amcaya sor "aracı kurumlar listesi" diye en iyisiMeşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
Yorum
-
Bear_Bull Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterek liste var ama onda da kısaltmalar yok
gogıl amcaya sor "aracı kurumlar listesi" diye en iyisi
tşk ler....
Yorum
-
Ben demiştim sana..... demeyi sevmem ama........VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterşu hareket pazartesi olsaydı namım yürüyecekti.
volvo ispanya komşusu portekize gitti, piyasa koptu diye.
3 gün çnceki yemekte demiştim sana....... balıkçıda söyledi........
yallah tayzik........ 101.750 ye.........
!!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!
""ĶőşēМę ĊēķϊŁĎįΜ... βįź ĐēĻįķąήĻįŷįž ĐũŽзή ĶāħРЄ""
Allah'ım çok paranın beni değiştirip değiştirmediğini öğrenmem için lütfen bana bir şans ver !
Yorum
-
Herkese iyi akşamlar..pala yine yapacağını yaptı..topikte kaybeden arkadaşlarımız geçmiş olsun inşallah en yakın zamanda zararlarını çıkarırlar..
Gündüzleri iş yoğunuğundan daha az gireiliyorum topiğe ama strateji belli önceki mesajlarımda da İMKB nin şortu teyit etmediğini ve tutu konumunda olduğunu .yön bantları arasında gezindiğini yazmıştım..
kendimce yeni stratejimde tek yönlü işlem ve tek strateji..oda mümkün olduğu yerden long.bunuda daha önce paylaşmıştım..stoplossu ise grafikte hareketl ortalamala ile koymaktayım .
Günlük grafikte..bolinger ilk direnç oktaları olrak görünmekte.Sn culexin bandlarınıda takibe devam..
Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Yorum
Yorum